Hazatérés a szülés után. Mi esik ilyenkor a legjobban?
A férjemtől az esett legjobban, hogy figyelmes és segítőkész volt, mindent megtett, hogy az első 2 héten feküdhessek és csak a Babával kelljen törődnöm.
Az Anyukámtól,hogy megcsinált olyan házimunkát, amit a férjem nem szívesen és hogy hozott annyi ennivalót, hogy nem kelljen főznöm. Az anyósomtól is a főtt kaja.
a látogatóktól pedig a csoki.
Az állapottól függ.Az elsőnél 2 hétig felállni is kín volt.Anyukám csinált munka után mindent.A másodiknál már bárki jöhetett sütivel is tudtam fogadni.A harmadiknál a 10. napig minden szuper volt.A legjobb a napi kutyasétáltatás volt.Akkor kicsit magammal,a gondolataimmal lehettem.Ez máig így van,én így töltődök fel.
A kényeztetést nem szeretem,a család,a barátok jöhettek,az ajándékokért mindig veszekedtem,persze én sem tudok üres kézzel menni.
Szerintem a babaváró bulit felejtsd el.Ha hazajönnek a kórházból,örülni fognak,hogy kifújhassák magukat...végre otthon.Én tuti nem örülnék akkor egy bulinak.
A legjobban ilyenkor a törődés,a házimunkában való segítség esik a legjobban.
Én még csak most fogok szülni,de már tudom mit szeretnék,ha hazajövök.Mondtam a páromnak,hogy főzessen az anyukájával nekem húslevest.Senki nem főz olyan finom húslevest mint az anyósom.Én ennek fogok örülni a legjobban.
:-)
Huu nem akarok panaszkodni,de nekem nagyon rosszul sült el...
Én amikor hazamentem minden féle làtogato megàllàs nélkül jött,pàrom annyira bevolt"zsongva" a kicsi babàtol,hogy rolam teljesen megfeledkezett.
Segitségem nem volt,amikor hazajöttem ugy kell elképzelni,hogy neki àlltam mosogatni,fözni,porszivozni,ha a baba fennt volt azzal szenvedtem hogy megtanuljon szopizni(eleinte véresre ràgicsàlta a mellemet.)
Aztàn pàromnak 2 nap utàn menni kellett dolgozni.Szoval nagyon szörnyü volt,ugy éreztem magam mint aki 60 éves halàlos beteg.
Majdnem depis lettem.
Mit kivàntam volna?
Hogy a pàrom kap 2 hét szabadsàgot,az elsö hétben semmi làtogato.
Pàrom csinàl,vagy akàr rendel kajàt.
Àgyba lettem volna a picivel,nyugisan aludtam volna,tv-t néztem volna,a kaja àgyba jön.
Aztàn a 2 hàten jöhetnek a làtogatok,de csak napi egy és max. 1 orahosszàra.
Bababvàro buli kizàrva.
Bàr ami jol esett hogy lufikkal volt felsiszitve az egész lépcsöhàz egy üdvözlö plakàttal.
Ajàndéknak örültem volna-:
kaja-kaja,süti-kaja,és egy :
masszàzs ajàndék utalvànynak
Nekem már az jól esne, ha lenne aki hazavár :( Anyukámékhoz megyek. Az legalább jó, h a kislányomra is nem egyedül kell vigyáznom, mert lesz segítség. Kettővel nehéz lenne egy kicsit.
Egy jó kis húsleves majd jól fog jönni, de semmi látogatás vagy buli. Csak én meg a két gyerkőcöm, meg persze Anya aki segít majd nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!