50. 000 Ft kevés egy szülésért?
Én 3 éve adtam ennyit, akkor 6000 volt a magán terhesgondozása. Nem volt a 10-szerese, de a szülésznőnek is adtunk.
Most 10.000 a terehsgondozás nála, de 100.000 Ft-ot nem szeretnék adni neki....
Szerintem 100-ból a szülésznővel együtt ki akarjuk fizetni, szóval a doki valszeg 70-et, a szülésznő 30-at kap... végig hozzá jártam, járok, nst-re is, 4D-re is, lehet, hogy most születendő lányomat is hozzá fogom majd vinni 12-14 év múlva :o))
huhú, a 10*es ár nagyon durva!! Mondjuk magánba jártam 10-ért, de terhesgondozásra az SZTK-ba irányított, és csak mikor szóltam, akkor "fogadtam fel". Különben szülhettem volna az ügyeletesnél. Szülés után megint magánba jártam. Már 8 éve hozzá járok, szerintem neki is megéri :)
Aki viszont végig magánba járt hozzá, az nem adott neki 50-80-at, hanem kevesebbet, hiszen végig fizetett minden alkalommal. Teljesen dokifüggő, mint írtam az elején...
Vidéki megyeszékhely, főorvos, nem mondott árat: szintén 50-et kapott. Előtte éjjel ügyelt, így pár órát kellett benn maradnia, de nem volt gond.
Egy üveg jófajta borral, szép köszönet kíséretében kapta a borítékot.
Akinek nincs 100.000.- Ft-ja szülésre, ne vállaljon gyereket??? Mindenki annyit ad, amennyit bír, ezért érdemes előtte tájékozódni, hogy a megfelelő "tarifájú" emberhez járjon az ember. Nem kevés az 50.000.
Most várjuk a 2. babát. Tavaly még dolgoztam terhesség alatt, most azért jóval kevesebből, több kiadással gazdálkodunk, bőven elég lesz a babának megvenni a dolgokat. Már azon is gondolkoztam, hogy ha komplikáció nem lesz terhesség alatt, ügyeletesnél szülök.
12es vagyok: hozzátenném, hogy problémás volt a terhességem. A mobilszámát is tudtam, bármikor hívhattam.
Ahogy olvasom, ritka az ilyen emberséges doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!