Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 50. 000 Ft kevés egy szülésért?

50. 000 Ft kevés egy szülésért?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal beszélgettünk a nődokinál a váróban és szóba jött, hogy ki mennyit adott a szülés után a dokinak. És teljesenle volt döbbenve, amikor mondtam, hogy 50-et, hogy "olyan keveset??". Ez most tényleg ennyire kevés?Fél havi fizum 3 óráért??? (8-ra ért be, 11-kor már a varrással is végzett)
2012. júl. 24. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem konkrétan megmondta a doki, hogy 10/alkalom és a 10szeresét szokták adni szüléskor
2012. júl. 24. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Én tízet adtam összesen, mert ennyire futotta és nem kevesellte. Pedig ő vitte végig a terhességem.
2012. júl. 25. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Én 3 éve adtam ennyit, akkor 6000 volt a magán terhesgondozása. Nem volt a 10-szerese, de a szülésznőnek is adtunk.

Most 10.000 a terehsgondozás nála, de 100.000 Ft-ot nem szeretnék adni neki....

Szerintem 100-ból a szülésznővel együtt ki akarjuk fizetni, szóval a doki valszeg 70-et, a szülésznő 30-at kap... végig hozzá jártam, járok, nst-re is, 4D-re is, lehet, hogy most születendő lányomat is hozzá fogom majd vinni 12-14 év múlva :o))

2012. júl. 25. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:

huhú, a 10*es ár nagyon durva!! Mondjuk magánba jártam 10-ért, de terhesgondozásra az SZTK-ba irányított, és csak mikor szóltam, akkor "fogadtam fel". Különben szülhettem volna az ügyeletesnél. Szülés után megint magánba jártam. Már 8 éve hozzá járok, szerintem neki is megéri :)

Aki viszont végig magánba járt hozzá, az nem adott neki 50-80-at, hanem kevesebbet, hiszen végig fizetett minden alkalommal. Teljesen dokifüggő, mint írtam az elején...

2012. júl. 25. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Vidéki megyeszékhely, főorvos, nem mondott árat: szintén 50-et kapott. Előtte éjjel ügyelt, így pár órát kellett benn maradnia, de nem volt gond.

Egy üveg jófajta borral, szép köszönet kíséretében kapta a borítékot.

Akinek nincs 100.000.- Ft-ja szülésre, ne vállaljon gyereket??? Mindenki annyit ad, amennyit bír, ezért érdemes előtte tájékozódni, hogy a megfelelő "tarifájú" emberhez járjon az ember. Nem kevés az 50.000.

Most várjuk a 2. babát. Tavaly még dolgoztam terhesség alatt, most azért jóval kevesebből, több kiadással gazdálkodunk, bőven elég lesz a babának megvenni a dolgokat. Már azon is gondolkoztam, hogy ha komplikáció nem lesz terhesség alatt, ügyeletesnél szülök.

2012. júl. 25. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:

12es vagyok: hozzátenném, hogy problémás volt a terhességem. A mobilszámát is tudtam, bármikor hívhattam.

Ahogy olvasom, ritka az ilyen emberséges doki.

2012. júl. 26. 00:35
 17/17 anonim ***** válasza:
:-)
2013. márc. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!