Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 50. 000 Ft kevés egy szülésért?

50. 000 Ft kevés egy szülésért?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal beszélgettünk a nődokinál a váróban és szóba jött, hogy ki mennyit adott a szülés után a dokinak. És teljesenle volt döbbenve, amikor mondtam, hogy 50-et, hogy "olyan keveset??". Ez most tényleg ennyire kevés?Fél havi fizum 3 óráért??? (8-ra ért be, 11-kor már a varrással is végzett)
2012. júl. 24. 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
dokija válogatja. Enyém főorvos létére nem kevesellte az 50-et 2008-ban, a 80-at sem 2010-ben. Árat sem mondott. Van, aki megszabja, hogy 100-ért vállalja. Ha a tiéd elégedett volt, akkor ne töprengjél ezen.
2012. júl. 24. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is annyit adtam a dokimnak, pedig családi rendezvényről, vidékről autózott fel hozzám, vasárnap. Sürgősségi császárt csinált. Ennyit tudtunk adni neki és kész. Minden nap bejött hozzánk, ő látta el mindig a sebemet, maximálisan elégedettek voltunk vele. Varratszedéskor adtuk át a borítékot, a 6 hetes kontrollon ugyanolyan jó fej és kedves volt, mint addig bármikor.

Szerintem egy jó doki nem az egyszeri nagy összegre hajt, hanem arra, hogy megmaradjon a páciens. Végig hozzá jártam magánban, 10 000/alkalom, ctg 5000/alkalom. Azóta is hozzá járok rákszűrésre, gyógyszert felíratni, mindig megcsodálja, hogy már milyen szép, nagy a kisfiam.

Tudja jól, ha lesz következő babánk, akkor is hozzá fogok járni.

50 ezer forint nem kevés, egy olyan doki, aki nem pénzéhes, tökéletesen elégedett lesz vele. Van, aki még ennyit sem tud dokira szánni.

2012. júl. 24. 20:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is annyit adtam, ő sem mondott árat nekem, éjjel jött be, végig ott volt. Nekem ennyi volt a megoldható.
2012. júl. 24. 20:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kevés.Én nem adtam csak 20-at,de végig magánrendelésre jártam/járok,úgy gondolom kifizettem amit kellett.
2012. júl. 24. 20:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Én sztk-ban jártam hozzá, igazából csak az utolsó pillanatban "fogadtam fel", addig nem is akartam fogadott dokid, de simán elvállalt. Pénzre meg azt mondta, hogy annyit adok, amennyit gondolok. Rendeléséről jött be hozzám a szülésre, de pont végzett a rendeléssel is, és tényleg nem kellett sokáig foglalkoznia velem. Csak eddig teljesen úgy gondoltam, hogy normális összeget adtam, de a várós csajszi reakciója után erősen elgondolkodtam rajta, hogy nem volt-e kevés (amúgy mindkét kontrollon tök normális volt velem, de a doki alapból ilyen jó fej, az sztk rendelésen is mindig ennyire aranyos)
2012. júl. 24. 20:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 40-et fogok adni, programozott császár lesz.

Végig magánba jártam hozzá, a szülés időpontja is megvan, műszakja alatt megcsinálja, nem kell éjszaka bejönni miattam.

34 hkm

2012. júl. 24. 20:44
 7/17 anonim ***** válasza:

30.000 adtam mind a két szülésért, pedig főorvos!

nem keveselte, mert utána is végig kedves volt!

végig magán 7000 Ft/ hó

2012. júl. 24. 22:15
 8/17 anonim ***** válasza:
magánjára jártam,alkalmanként 8e-ért.progizott császár vol,kb 1 órát volt ott amig megműtött. 15e-t adtam. ennyi futotta
2012. júl. 24. 22:16
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
sztem a mai viszonylatokhoz képest kevés. akihez én járok, nála 10e egy alkalom és a 10szeresét szokták adni szülésnél.
2012. júl. 24. 22:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

ugyan már!!!az már tényleg pofátlanság lenne, ha kevesellnék ezt a pénzt!!Ezt így is "fű alatt",zsebbe kapják!Ha csak még egy ilyen szülése van aznap,vagy a héten(ami szinte kizárt, hogy csak 1 legyen)akkor máris ott van 100ezer tisztán neki!

Egyáltalán nem kevés, és még szép, hogy normális!Ne is agyalj ezen!

Amúgy szerintem mi nők kényeztettük így el az orvosokat...mert aki kevesellte ezt a pénzt nyilván többet adott neki, és ha az anyukák elkezdik egymást túllicitálni,akkor csak a doki jár jól....

2012. júl. 24. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!