Baj, ha 35. héten kevés a magzatvíz?
Figyelt kérdés
A barátnőmnél 35. héten vették észre, h kevés a magzatvize. Be is fektették rögtön a kórházba. Mi lehet a következménye? Valószínű, hogy már csak akkor engedik haza, ha megszületik a pici?2012. júl. 16. 13:10
1/3 anonim válasza:
Igen. Szivárgó magzatvízzel nem igen szaladgálnak már a kismamák.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy szivárog. De mindenképp meg kell figyelni, mert nem jó a picinek, ha sokáig kevés. Talán nem táplálja eléggé a lepény sem, így ha bármi van, jó kezekben lesz. Nem valószínű, hogy hazaengedik, sőt az is lehet, hogy kicsit előbb megindítják a szülést, ha jónak látják, és nem fejlődik a baba. A cél az, hogy minél tovább tudjon a baba méhen belül fejlődni.
3/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szivárog. Nekem nem szivárgott, csak kevés volt, valószínűleg nem ittam eleget. Iszonyat meleg volt akkor és nem bírtam 2,5 lityinél többet inni+izzad is olyankor az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!