Van olyan, hogy rendszeres görcsök vannak de nem folyik magzatviz?
Ismerős, mert nálam is ez a helyzet pár napja, lehet, hogy jóslófájások. Neked társul hozzá hasmenés, mert nekem igen!
36hkm
Nem mindenkinek burokrepedéssel indul a szülés, hanem fájásokkal, és csak egy bizonyos tágulás után pukkad ki a burok, vagy az orvosnak kell burkot repeszteni(a lányomnál már csak a burok tartotta vissza a kicsit, az meg nem akart kipukkadni:D
A fiammal meg magasrepedés volt, gyenge fájásokkal, folydogáló vízzel.
Zuhany, pihenés, ha nem múlnak, akkor beindult a szülés, de nagyon valószínű, hogy jóslózol.
Mit jelentenek, mennyi időnként 1-10ig skálán mennyire fáj, milyen hosszan fáj?
(a hasmenés se mindenkinél jön elő, a rostosabbat ettél attól is lehet- utolsó, ez nem biztos, hogy jel)
Nekem sem folyt el, rendszeres fájásokkal indult. Még a 4 órán keresztül tartó 1-2 perces fájásoknál sem repedt a burok, nem folyt magzatvíz.
Szóval nem biztos, hogy szülni fogsz. A meleg zuhany percek alatt megadná a választ. Ha elmúlnak a görcsök, akkor jóslók voltak csak. A hasmenés sem jelenti mindenáron a szülés közeledtét.
5 percesekkel mentem be a kórházba, előkészítettek, megpróbáltak burkot repeszteni, de nem sikerült mert már nagyon a burkon feküdt a babám feje :)
még szenvedtem pár órát aztán mikor jöttek a tolófájások és felültem nyomni, akkor folyt el a magzatvíz, akkor már látszott, hogy hajas baba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!