Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért irjátok, hogy császár...

Miért irjátok, hogy császár után fáj a sex? Miért fáj?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert felvágták a hasadat, és a méhedet. Menni is alig bír az ember úgy 4 hétig, nemhogy szexelni. Az első néhány alkalom fájdalmas, aztán normalizálódik. Kb olyan érzés. mint a szüzesség elvesztése
2009. júl. 14. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Engem 2hete császároztak,de nem fáj semmim,hasam sincs már...szerencsés voltam ezek szerint...akkor majd ovatosan fogunk hozzá:)addig még van időnk:(
2009. júl. 14. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 hét után nekem sem nagyon fájt semmim , 3 hét után próbálkoztunk előszőr de olyan volt mintha valami szo szerint belülről rugdosná a méhemet, nagyon fájt, abba is hagytuk azt hiszem utána az 5 . hét felé már nem fájt
2009. júl. 14. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem fájt a szex, igaz mi 7 hetet vártunk. Azaz volt problémám, de semmi köze nem volt a császárhoz (szárazság).
2009. júl. 14. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy fáj! Bár mondjuk ha szülés után 1 héttel próbálja az ember, akkor lehet, hogy fáj. De kérdem én: Hol van a 6 hét pihenő, amit az orvosok kifejezetten kérnek, javasolnak?????
2009. júl. 14. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fájt semmi kb. 6 hétig vérezgettem, addig bele sem kezdtünk!
2009. júl. 14. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Szia! császár után az elsö 10nap volt rossz, nekem utánna már nem fájt semmi. a 6hetet kivártuk, és jobb volt a szex mint azelött:)
2009. júl. 15. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem bizony fájt.

6 hét után kezdtük és ahogy a méhem nyomult az kibírhatatlan volt.

Pedig nagyon kívántam a férjemet.

De idővel teljesen elmúlt.

2009. júl. 15. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Epp amiatt szoktak mondani, amit egy korabbi valaszolo mar emlitett: a huvelyszarazsag miatt.

Teljesen mindegy, hogy csaszarral, vagy termeszetesen szul valaki, a huvelyszarazsag a szules utani hormonvaltozas miatt nagyon gyakori. Elsosorban a szoptato anyukakat erinti, oket huzamosabb ideig, elofordul, hogy a szoptatas vegeig.

Nekem eleve mondta a dokim, hogy elso szeretkezesnel legyen keznel sikosito, mert lehet, hogy csak a vagy lesz meg, de a nedvesseg nem es az bizony nem tul kellemes.

2009. júl. 16. 00:13
 10/10 anonim válasza:
1 év után is rettentően fáj a sex,minden alkalommal a szüuességemet vesztem el. :(
2016. dec. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!