2 éve szültem és még nem sikerült beleférnem a régi nadrágjaimba. Létezik hogy ennyire kiszélesedett a csípőm?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 16:57
11/13 anonim válasza:
Nem értem mi a nem érthető benne. Ha ugyanannyi a sùlya a kérdezőnek,mint a terhesség előtt,de nem megy fel rà a nadràg,akkor csak szesedett picit. Azért a genetika is közrejàszik benne,pesze a sport is.Nekem vìzszintes a vâgâsom,de az is csùnya,pedig szép lapos hasam volt.
12/13 anonim válasza:
Oké, én is 45 kg vagyok, de az elsőnél igenis kiszélesedett a csípőm, de a kilóim a régiek. Ennyi, ilyen is van. Nem vagyunk egyformák, van akinek marad, van akinek meg szétcsúszik. sőt egy olyan napra emlékszem a szülés előtti hetekben, hogy egész nap nagyon erős tompa nyomást éreztem a csípőmben, nagyon fájt. Akkor tolta szét, mert előtte elég keskeny volt.
13/13 anonim válasza:
EZ genetika akárki akármit is mond. 60kg voltam, mikor terhes lettem, szülés után 1 évvel 55kg lettem és nem volt jó rám a terhesség előtti nadrágom! Fel tudtam húzni, be tudtam gombolni, de a cipzárt nem tudtam felhúzni! A hasam lapos volt. Sokat tornáztam, diétáztam. 162cm vagyok/voltam :)
A barátnőm viszont szülés után ugyancsak 1 évvel fel tudta venni a szülés utáni nadrágját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!