Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 éve szültem és még nem...

2 éve szültem és még nem sikerült beleférnem a régi nadrágjaimba. Létezik hogy ennyire kiszélesedett a csípőm?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Nem, hanem ennyivel kövérebb vagy. A szüléstöl/terhességtöl NEM lesz szélesebb senkinek a csipöje, csak ha hizott és háj van rajta.
2012. júl. 19. 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyan annyit nyomasz kg-ban mint régen?
2012. júl. 19. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

KEdves első rosszul tudod, mert a medencecsontok szülés közben szétnyílnak jobban, ha baba átférjen, és létezik olyan, h nem is mennek vissza....

Az is igaz, h ez nem látványos, h régen vkinek alig volt csipője, utána meg 2x akkor lett, max. 1-2cm-ről beszélek itt. Nálam a has a probléma, semmi más....a többiről fogyok, csak onnan nem....

2012. júl. 19. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Én pl. kevesebb vagyok súlyban, mint a teherbeesés előtt, mégsem jó rám minden nadrágom... :( Szóval könnyen elképzelhető.
2012. júl. 19. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Az elsö vagyok, kimondottan vékony voltam egész életemben ( 45 kg, a fenekem ma is 90 cm a legnagyobb részen) és négy gyerekem van, ebböl kettö iker (40 héten születtek normál súllyal), szóval ha lenne ilyen, akkor nálam kellett volna valaminek változnia. Ennek ellenére a tizenéves-kori ruháim méretre még mindig jók rám, igaz, hogy a súlyomat is tartom.
2012. júl. 19. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Akkor kedves első te egy nagyon szerencsés alkat vagy! Sajnos én nem, de nekem is a hasam a probléma (császárral szültem és sajnos csíkos is). Pedig terhesség előtt teljesen lapos volt a pocim. Ez van, mondjuk rajtam van 10 kg felesleg. :-( Ha ugyanannyi a súlyod mint a terhesség előtt, akkor valószínű kicsit szélesedtél!
2012. júl. 19. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

Nekem két szülés is császár volt.

De ezt nem értem: "Ha ugyanannyi a súlyod mint a terhesség előtt, akkor valószínű kicsit szélesedtél!´"

Miért kellett volna szélesednem? A súlyom ugyanannyi, a méreteim ugyanolyanok, ugyanazok a ruhák/nadrágok/stb rámjönnek - miböl gondolod, hogy szélesedtem?

Mellékesen nem az alkatom ilyen, hanem megdolgoztam érte.

2012. júl. 19. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Negyedik vagyok - szintén császáros. Nagyon nem mindegy, hogy vágnak - sajnos életmentő császár lévén "régimódi" hosszanti vágásom lett, ami ugye hasizmot is érint. Így pl. hiába tornázok, soha nem lesz olyan lapos, feszes hasam, mint volt... :( Szóval vannak olyan szituációk, amikor az ember lányának alakja igenis - legnagyobb igyekezete ellenére is - megváltozik. :(
2012. júl. 19. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Nekem mindkét császár függöleges vágás volt. Mellékesen igy sokkal jobban le lehet tornázni a felesleget, mint a "modern" technikával.
2012. júl. 19. 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
a kedves elsőnek üzenem, hogy hülyeségeket beszél. nekem pl nagyon kiszélesedett a csípőm. 40 kilóval lettem az elsővel terhes, 46tal a másodikkal 10 év múlva (167cm vok, mondja valaki, hogy hájas...) legalább 2-3 mérettel nagyobb nadrág kell mint előtte, mert annyira széles lett a csípőm. a hasam persze nem nagy, uh nehéz nadrágot találni, mert ami feljön rám, az hasban eláll. lehet, hogy neked is szélesebb lett és sose fogsz beleférni a régi nadrágjaidba
2012. júl. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!