Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a velemenyetek errol?

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok es 37 hetes terhes. Mar kicsit unalmas,de mki azzal piszkal h mozogjak h konnyebb legyen a szules. De egyreszt gyorsan bekemenyedek,masreszt ugy vagyok vele,hogyha egyszeruen nem megy es nem birom ravenni magam h tornazzak,akkor nem eroltetem. Anyukam sportszeruen biciklizett elottem kevessel 2 naponta 30 km es megis nagyon nehezen szult velem. Ocsemmel semmit sem mozgott es csak ugy "kipottyant". Sztem egyen fuggo. Sportolhatok reggeltol estig,megsem biztos h konnyu szules lenne. Elso baba. Neha eleg a 3.rol is lesetalni majd vissza. Nekem ez majdnem eleg lenne egy nap. Azonnal kemenyedek es befeszul a hasam. De azert setalni szoktam.
2012. júl. 19. 16:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első terhességem alatt sokat mozogtam, tornáztam 19 órát vajúdtam 4 nyomás után meglett a fiam. Második alkalommal szinte semmit nem mozogtam, sportolás= 0 2óra vajúdás 3 nyomás meglett a lányom.

Mindenki vonja le a tanulságot!

Könnyű szülést! :)

2012. júl. 20. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, előző terhességem alatt lustácska voltam, rossz is volt a végére a közérzetem és igaz cszászár lett, de utána a felépülés rossz volt. Voltak ott olyan kismamák, akik fittebbek voltak nálam, hát igen ők sokkal jobb állapotbsn voltak utána mint én. Ne várj megnyugtatásokat! Inkább vegyél erőt magadon és kicsit mozogj, nem kell megerőltetni magad, csak mindennap picit-picit. A szülés egy nagy megterhelés a szervezetnek és egyértelmű, h nem mindegy, hogy milyen fizikummal mész neki. Nem pont a szülés csak a lényeg, hanem az utána lévő fárasztó időszak is és pl a regenerálódás. Most a második babómat várom 38hetes vok de kb ugyanúgy érzem magam mint 20 hetesen, vagy mint rerhesség előtt. Max energiám van, hajolok, guggolok, lépcsőzök, táncikálok családi bulin, sőt még szaladok is a fiam után és össze sem lehet hasonlítani a közérzetemet az előző terhességemmel. Olyan mintha észre sem venném, hogy terhes vok, pedig mindjárt szülök. Nem biztos, hgy jobban sikerül, de az biztos h javamra válik, hogy most jó a kondim és talán gyorsabb lehet a felépülés is. Számít hidd el, mozogj, mozogjj!!!!!!!!jó babázást!
2012. júl. 21. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!