Lanyok nektek mi a velemenyetek errol a kocsiulesrol, tenleg nagy segitseg, hogy kifele lehet forditani es ugy belerakni a babat?
Az ok amiert kerdezem mert kaptam erre a fajta kocsiulesre egy kupont ami kedvezmenyre jogosit de sajnos lejar Karacsony elott. Amugy a kuponnal ugyan annyiba kerul mint a nem kifordithato tipus csak ugye azt barmikor megvehetem. Karacsony elott meg elegge szukolkodunk. :( Van valakinek tapasztalata errol a tipusrol?
http://www.youtube.com/watch?v=NhMDM3QGyxw
Nekem is tetszik, csak nekünk isofixes van, ami szerintem sokkal, de sokkal stabilabb. Nem tudom, mennyire tart fixen pl egy balesetnél, hogy így forog ez. Az biztos, hgoy nagyban megkönnyíti a belerakást, de ha belegondolok, azért nem olyan vészes úgy sem, ha fixen áll az ülés. Nekünk hármasikreink vannak, szóval a hátsó ülés végig sorakozik a gyerekülésekkel, középre is be kell tenni egy lányt, és én akkora nehézséget nem érzek ezzel kapcsolatban. (na, ezt most marha értelmesen leírtam... bocsi, )
Szóval ha van rá keret és nincs lehetőség isofixesre, akkor én is megvenném a helyetekben, a maxik nagyon jók, nézd meg a töréstesztjét.
De ha nagyon nincs rá, akkor meg ráértek később is.
Amúgy én azon is elgondolkoznék, hogy megveszem és eladom.. Mekkora a kedvezmény? Lehet még keresnél is rajta.
Köszi szépen! Örülök, hogy tetszik és elégedettek vagytok! Boldog karácsonyt kívánok én is!
Hármasiker csajszik anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!