Indult valakinek úgy a szülése, hogy fájt a feje?
Én is inkább a frontra tippelnék. Holnapra meleget mond, aztán péntekre meg már esőt és lehülést.
Amúgy nekem is fáj a fejem, arra sem emlékszem, mikor fájt utoljára.
37+3hkm
Lehet, hogy a vérszegénység is okozza, nekem is kell vasat szednem.
Mikorra vagy kiírva?
Várod már, hogy kint legyen?
Első baba?
Kisfiú vagy kislány?
37+3hkm
Én 5re vagyok kiírva, de a dokim a naptárába 6-ra írt be, nehogy hétvégére essen már...
Nekem is van egy nagy fiam, 4 éves volt áprilisban, most is kisfiunk lesz :)
A dokim elutazik július 26án és pont 6án lenne legközelebb. Eddig azt beszéltük, hogy meg tudok én szülni ügyeletes dokival is, meg amúgyis van szülésznőm is. De holnap beszélek vele, hogy én nem akarok várni már, jövő héten legyen meg az a baba. Kezdem rosszul viselni.
A terhességem elején szó esett a császárról is, mert rossz helyen volt a placenta. Én egyik verziót sem tartom túl jónak. Altatásban ugye nem láthatod azonnal a babádat. Gerincérzéstelenítéskor meg az a tudat, hogy vágnak, de nem érzel semmit, na nekem ez se jönne be. Egyszóval nem irigyellek...
Mi lesz a neve a kicsinek? És a nagynak mi a neve?
Ma voltam fájásvizsgálaton, nincs gáz. De a dokim elutazik csütörtökön, így mondtam neki, hogy nekem elég volt, én ha a jövő héten bemegyek, akkor egyben tuti nem megyek haza. Így változott a terv, vasárnap kell bemennem és megnézi a méhszájat. Akkor már a szülésznőm is elérhető lesz, de ő meg le akar beszélni a szülésről, hogy majd ha ki akar jönni, akkor jöjjön.
Nem tudom, mit is csináljak. Tanácstalan vagyok.
Elegem van az állandó jóslókból, a melegből, a vizesedésből és az álmatlan éjszakákból. Bár ez utóbbit nem valószínű, hogy a szülés megváltoztat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!