Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indult valakinek úgy a szülése...

Indult valakinek úgy a szülése, hogy fájt a feje?

Figyelt kérdés
38. hétben vok, ma úgy ébredtem, hogy először hasmenésem volt, utána egész nap émelygős, szédülős vok és kb dél óta erős fejfájásom van. Nem tudom mi van velem, de rossz a közérzetem. Vérnyomásom normális. Néha keményedek is de úgy érzem vmi mégsem jó. Kezdődött vkinek így a szülés?
2012. júl. 18. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 38 hetes vagyok és pár napja fájt a fejem eléggé és ittam kávét, attól kiállt, hasmenésem még hetekkel ezelőtt volt, úgyhogy nem hinném, hogy a fejfájás a szülés előjele, inkább a front miatt lehet.
2012. júl. 18. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is inkább a frontra tippelnék. Holnapra meleget mond, aztán péntekre meg már esőt és lehülést.

Amúgy nekem is fáj a fejem, arra sem emlékszem, mikor fájt utoljára.

37+3hkm

2012. júl. 18. 20:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is így vok vele, nekem sem fájt egész terhesség alatt egyszer sem, most meg így a vége felé az előző frontnál is meg most is fáj. Csak akkor a fejem teteje, most meg oldalt:)! plusz a szememmel néha cikornyákat meg fekete pöttyöket látok. A vérnyomásom okés, a doki azt mondta vasat kell szednem meg folsavat, mert valószínű, az okozza. Hgb-m alacsony.
2012. júl. 18. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a vérszegénység is okozza, nekem is kell vasat szednem.

Mikorra vagy kiírva?

Várod már, hogy kint legyen?

Első baba?

Kisfiú vagy kislány?

37+3hkm

2012. júl. 18. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Szió! aug 6-ra vok kiírva, de progis császár lesz júli 31-en. Második babám. Azért lesz progis csaszi, mert a nagyobbik kisfiamnál beszorult a feje és esett a szívhangja 10 óra vajúdás után. Aztán így sürgősségi altatásos császár volt. Most meg nem túl vastag a régi hegem, úgyhogy így jártam. Mindenesetre eléggé parázok ettől a gerincérzéstelenítőtől, hogy milyen érzés lesz, meg h sikerüljön beadni. Kisfiam lesz most is, már nagyon várjuk a kis bütyköt! És neked? Mikor sülsz? Kislány, kisfiú?
2012. júl. 19. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 5re vagyok kiírva, de a dokim a naptárába 6-ra írt be, nehogy hétvégére essen már...

Nekem is van egy nagy fiam, 4 éves volt áprilisban, most is kisfiunk lesz :)

A dokim elutazik július 26án és pont 6án lenne legközelebb. Eddig azt beszéltük, hogy meg tudok én szülni ügyeletes dokival is, meg amúgyis van szülésznőm is. De holnap beszélek vele, hogy én nem akarok várni már, jövő héten legyen meg az a baba. Kezdem rosszul viselni.

A terhességem elején szó esett a császárról is, mert rossz helyen volt a placenta. Én egyik verziót sem tartom túl jónak. Altatásban ugye nem láthatod azonnal a babádat. Gerincérzéstelenítéskor meg az a tudat, hogy vágnak, de nem érzel semmit, na nekem ez se jönne be. Egyszóval nem irigyellek...

Mi lesz a neve a kicsinek? És a nagynak mi a neve?

2012. júl. 19. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
A nagyfiam 4éves, Misike, a kixsi meg István lesz.Én alapvetően annak örülök, ha ébren leszek közben és láthatom a babót, csak azt a nyavajás érzéstelenítőt jól adják be, én csak attól parázok, meg kicsit attól, hogy milyen érzés lesz mikor elkezdek lebénulni derékig, meg ilyesmi. Mostmár én is sokat agyalok mindenfélén. Nekem is szabin van a dokim, de van helyettese. 29-én már elvileg elérhető az én dokim is ezért bízom benne, hátha kihúzom addig:)
2012. júl. 19. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Ma voltam fájásvizsgálaton, nincs gáz. De a dokim elutazik csütörtökön, így mondtam neki, hogy nekem elég volt, én ha a jövő héten bemegyek, akkor egyben tuti nem megyek haza. Így változott a terv, vasárnap kell bemennem és megnézi a méhszájat. Akkor már a szülésznőm is elérhető lesz, de ő meg le akar beszélni a szülésről, hogy majd ha ki akar jönni, akkor jöjjön.

Nem tudom, mit is csináljak. Tanácstalan vagyok.

Elegem van az állandó jóslókból, a melegből, a vizesedésből és az álmatlan éjszakákból. Bár ez utóbbit nem valószínű, hogy a szülés megváltoztat :)

2012. júl. 20. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit tanácsoljak. sztem is várd ki végig, ha indítjék nehezebb lesz.
2012. júl. 20. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!