Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közeledik a szülés? Valakinek...

Közeledik a szülés? Valakinek indult be így a szülése? Mennyi idővel a jelek után?

Figyelt kérdés
Tünetek: ingerlékenység, fáradtság, fájdalom a farcsontomban, a szeméremcsont környékén, feszítő érzés az alhasamban, gyakoribb méhösszehúzódások, néha keményedés.
2009. aug. 28. 17:17
 1/10 Bea24 ***** válasza:
hány hetes terhes vagy?
2009. aug. 28. 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:
34. Ezért is aggódom picit, mert ugye még maradhatna.
2009. aug. 28. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, szerintem még marad a babád. Nincs okod megijedni. Nekem már nagyon lent van a hasam, a héten elment a nyákdugóm is, ezek már sajnos jelek, de remélem még én is húzom egy darabig.

Szintén 34 hetes:)

2009. aug. 28. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nyugtatást. Hát, a hasam nekem is lent van, de már vagy két hete. Reméljük neked és nekem is marad még a pindurka egy kicsit! :)

Könnyű szülést!

2009. aug. 28. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magad? Hogy viseled a hidegfrontot? Én kicsit féltem tőle, nehogy beinduljon, egész nap feküdtem szigorúan, de most úgy érzem, mintha még lentebb ment volna a hasam. Már menni is alig tudok, nyomja mindenemet, feszül az egész hasam...
2009. aug. 29. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed.Hát a feszülés nekem is megvan meg a derekam is fáj. Na én nem pihentem olyan sokat. Egész nap takarítottam, főztem meg ilyenek. Mikor már nagyon fájt leültem. Hát, nagyon remélem, hogy a hidegfront megy a babánk marad, még legalább 2-3 hetet.

Hol fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány lesz?

2009. aug. 29. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Kecskeméten fogok szülni, és kisfiú lesz. Te?
2009. aug. 29. 20:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Én Miskolcon, szintén kisfiú :)

Mindent megvettetek már? Hogy fogjátok hívni?

2009. aug. 29. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Épp a héten vettem meg mindent egyszerre, hétfőn kedden csak vásároltam és a babaszobát rendeztük be. de mintha megéreztem volna, mert szerdán elment a nyákdugóm azóta szigorúan feküdnöm, pihennem kell. Nevével még bajban vagyunk, hol a Dominik, hol a Levente tettszik. Van már egy fiam, amikor őt vártuk a Milán és Levente tettszett. Ő Milán lett, most jöhetne a Levente de néha annyira nem tettszik. Legfeljebb majd feldobunk egy érmét és azzal eldöntsük:) Nektek is megvan már minden?
2009. aug. 29. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Na mi ez, ha nem megérzés??? :)

Nagyjából minden megvan. Még a gyógyszertári és drogériás dolgokat kellene beszerezni és egy pár body-t. Na és még a szobát ki kell festeni, de ha minden igaz az már jövőhét elején meglesz. A dominik nálunk is szóbajött, de végül a Zsombor mellett döntöttünk. A Milán a nagy kedvenc, de apukám "mostoha lánya" is azt a nevet adta a kisfiának, így az már nem lesz.

Mennyit híztál? A férjed nem változott meg? Az enyém néha elég érdekes, de betudom annak, hogy neki sem könnyű szülővé válni. Eleve az is rossz lehet, hogy már nem csak neki mondom, hogy szerelmem, hanem a pocaklakónknak is :)

2009. aug. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!