Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kezdődött valakinek így a...

Kezdődött valakinek így a szülése?

Figyelt kérdés

Az egész terhesség alatt elkerült mindenféle "nyavalya", egyszer nem voltam rosszul, egyszer nem görcsöltem még most a vége felé sem. Talán kb 2-szer éreztem a napokban mindjárt megjön érzést, jóslót. Ma viszont reggel óta nagyon feszül lent, annyira, hogy meg kellett állnom, állandóan le kellett ülnöm. Valahogy más érzésem van, mint eddig a pocimban. Este pisilés után rózsaszines volt a papír, de még nyákdugóval nem találkoztam. Azóta pedig a baba fájdalmasan nyomkodja magát, de elég sűrűn. A baba feszítheti magát időre(pl. 10 percenként)? Úgy értem, indulhat ezzel? Valahogy olyan érzésem van, lehet, hogy be fog indulni a szülés vagy ezek még csak a szülés előtti napok erős jóslói lennének?

Ne haragudjatok, ha hülyeség, amit írok, de ilyen érzésem még nem volt.

38+3 km

2009. okt. 28. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha rendszeressé válnak a feszítések, vagy hasonló fájdalmak, akkor szülés :)))

Ha nem rendszeres, akkor még csak jósló, de bármikor beindulhat :)))

2009. okt. 28. 20:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Azt mondod, akkor lehet a feszülés is időre, jelentheti ez is a szülés kezdetét?
2009. okt. 28. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A feszülés is lehet maga a fájás, csak ´neked éppen nem fájdalmas (még). Ha rendszeres idöközökben van, akkor jobb, ha megkeresed az orvosodat.
2009. okt. 28. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Elkezdem figyelni, milyen időnként feszíti magát. Azért örülnék, ha lenne egyértelműbb jel is, pl magzatvíz elfolyás.
2009. okt. 28. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
NEm mindig megy el a magazatviz: nekem az elsö babánál azzal kezdödött, hogy elment a viz, de még nem vltak fájások, a második és harmadik szülésnél viszont fájások voltak csak, a szülés közben burkot kellett repeszteni, mert magától nem akart elmenni. Ne várj feltétlen erre, ha a fájások/feszülések rendszseresek és elég gyakoriak, akkor indulj. Sok szerencsét a babához.
2009. okt. 28. 20:23
 6/6 anonim válasza:
A rózsaszínes folyás, és a fájások, sztem már jeleznek vmit. Nekem elkezdett folyni a magzatvíz, így nem volt kérdéses, de a többi ahogy te leírtad. Valószínű holnap már anyuka leszel :))))
2009. okt. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!