Hany napig tart szules utan az erosebb verzes?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 11:24
1/9 Jubilee válasza:
Engem mindkét szülésem után "kikapart" az orvosom, így én nem véreztem túl erősen egyiknél sem. Egyébként az erősebb vérzés szerintem 3-5 nap, utána már nálam inkább csak barnázás volt.
2/9 anonim válasza:
Mindenkinél más.
Nekem nagyon erős csak a kórházban volt (5 napot voltam bent), otthon már nem véreztem nagyon, de nekem pl. sokáig tartott (10 hétig - másnak meg 4-6 hét alatt vagy előbb is véget ér).
3/9 anonim válasza:
nálam mindkét szülés után 4-5 napig tartott az erősebb vérzés, utána még 1 hétig vérezgettem, maszatoltam, majd jött a lochiás időszak, ez kb. 2 hét volt, majd teljesen megszűnt minden.
4/9 anonim válasza:
Nekem 1 nap volt az erőseb vérzés, utána barnázásnak mondanám inkább, ez 1 hétig tartott. Ezután nekem is jött a lochia, kb. 2 hétig, majd innentől kezdve menstruáltok is rendszeresen 28 naponta. (Mekkora kitolás, nem? Azt hittem lesz benne egy kis szünet...:D)
5/9 anonim válasza:
Nekem 2 hétig tartott az erős vérzés, aztán az 5. héten múlt el teljesen.
6/9 gabszem válasza:
hát a nagyon dúrva az kb. 2-3 nap, én vérben feküdtem az ágyban... Utána már elég volt egy sima betét is.
7/9 timszy25 válasza:
Nekem kb 2-3 nap volt az erősebb vérzés utána csak ilyen barnázás volt de nekem 3 hét után elmúlt minden.
8/9 anonim válasza:
Nem kiszámítható.
Minden szülésemnél más volt. A leghosszabb 3 hét az inkontinencia betéttel, a legrövidebb 2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!