Kidobhatnak a kórházból?
Meg lehet azt csinálni, hogy ha van egy kórház, ahol szülni szeretnék, de már nem oda tartozunk körzetileg, de mégis ott szüljek? Az a helyzet, hogy most tették át városom más kórházhoz. De én nem ott szeretnék szülni, hanem ott, ahová eddig tartoztunk. Jó okom van rá, a másikról nagyon rossz a tapasztalatom (szültem ott), a "régi" meg modern és elismert szülészet.
Arra gondoltam, azt mondom majd, hogy épp ott tartózkodtam, abban a városban, és akkor jött rám a szülés.
Szerintem meg jó nagy baromságot mondott a doki is meg a védőnő is. Tervezgetik már régóta hogy visszavezetik ezt a rendszert, de még nem történt meg. Én sem ott fogok szülni ahova tartozom, még vizsgálatra is oda megyek ahol szülni akarok, nem ahova "tartozom"...
Egyébként meg felhívod a kórházat ahol szülni szeretnél és megkérdezed. Legalább megnyugszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!