Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthon vagytok a homeopátiában?

Otthon vagytok a homeopátiában?

Figyelt kérdés

Segítenétek? Vettem Arnicat, Cimicifugat és Caulophyllumot, mind ch15. Ezeket ajánlották és a málnalevél teát. Aki alkalmazta ezeket, megírná, mikortól, hogyan, vagy nekem hogyan kellene? A neten mindenhol más info van. :(

Tudom előbb kellett volna elkezdeni, de talán most sem késő.

38+4 hkm.

Köszönöm!!!

2012. júl. 13. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

első héten cimicifuga heti 6x és a hetedik nap arnica - ez a 36. héttől

második héten caulophylom heti 6x és a hetedik nap megint arnica

aztán újra a cmicifuga (mint ahogy az első héten), majd köv. héten újra caulophylum (mint ahogy a második héten)

Nekem anno így mondták, mondjuk neked erre már nem lesz időd, hogy pont így csináld.

Nekem semmit nem használt amúgy, nem tágultam, császároztak. :(

De persze egy próbát megér.

A málnalevél teát nem próbáltam.

2012. júl. 13. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:

OFF:

Nekem a dokim mondta, hogy a málnalevél tea nem jó, mert lelassítja az áramlást (vagy mit) a magzat körül és az még árthat is a kicsinek. Lehet, hogy neked jobb lesz, de a gyereknek már nem biztos. Szerinte a vajúdást előre megkönnyíteni bogyókkal vagy teával úgysem lehet.

2012. júl. 13. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Arnica naponta 5 golyó

caulophíllum naponta 5 golyó

cimicfuga 3 naponta 5 golyó

málnalevéltea naponta 2 x 2 dl ittam

Nekem így ajánlotta a szülésznőm!

2012. júl. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!