Kátai Gábor /Karcagon/ kórházban szült anyukákat kérdezném milyen véleménnyel vagytok?
Majd nekem is lenne Hozzád egy kérdésem,de előbb válaszolok :-)
Az elsőnél le lettem cseszve,mert gyors volt a lányunk... Ez 5 éve volt. A négernél szültem,Ő volt az ügyeletes. A szülésznő- és a gyakornok kislányok- nagyon rendesek voltak,a dokival sem volt gond,amikor szóltam,hogy kezdem érezni a varrást,akkor adott be azonnal lidót! Akkor felszívódó varratot kaptam,5. nap engedtek haza. Babás szobában voltam. Van egy hosszú hajú csecsemős,Ő akkor elég mogorva volt,nem voltak az irányába szép gondolataim!
A másodiknál már utálatos volt a néger- akkor már bent voltam pár napja,mert túlléptem a 40. hetet. Végül is a szülésnél sem volt gondom-másik ügyeletes volt már akkor- és a szülésznők,csecsemősök is aranyosak voltak,kivéve az,amelyik letépte a lányomat rólam,mikor vége volt a szopi időnek... Ott kiszedős varratom volt,amit a 4. napon távolítottak el. Szülés után,a gátvarrásnál volt gond,de a doki rendes volt!
A harmadik szülés intézményen kívüli szülés volt- így alakult- de akkor még a hosszú hajú,5 éve mogorva csecsemős is nagyon kedves volt,abszolút semmi gond! Ott inkább csak a szoba társakkal volt gond,és a többi szobában levővel- van két szoba,amelyiknek egy a fürdője,wc-je. Na,oda nem akarsz menni! Ott iszonyat bunkók voltak,sokszor elfelejtettek kopogni,meg ilyenek.
Remélem tudtam kielégítő választ adni!! De ha mégsem,akkor kérdezz bátran! :-)
Akkor most én kérdeznék: Karcagon állapították meg a terhességed?-ha nem,akkor hol? Hányadik héten?
Azért kérdezem,mert nem tudom,hogy Karcagon,ha elmennék kb 8 hetesen,akkor még az nap csinálnának e uh-t,vagy vissza rendelnének e? Mert 2x nem szeretnék menni.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,(kb)7+5hkm
Ja,egy rossz mégis csak eszembe jut! A babákat ha sírnak a csecsemősöknél,akkor teáztatják! Ez az egyik ott dolgozó csecsemős szájából hangzott el!
Amúgy ami nem a kórház hibája,hogy mostanában vinned kell pelust,popsitörlőt,krémet,mert nem tudnak naponta 5 db-ot adni,csak ha nagyon muszáj adnak! Egyébként nem. Ja,és elég szűkös a keret,ezért az ágynemű huzatok nagyon rossz állapotban vannak,és a babákat sem tudják mindig átöltöztetni,ha leböfizték magukat!
Nem jobb semmivel a felszívódós varrat! Az első szülés után az volt,két hétig nem tudtam kényelmesen leülni.A második szülés után (2 év van a gyerekek közt) a kiszedős varrattal nem volt gondom,a 4. napon kezdett már kellemetlen lenni,de amint kiszedték,azonnal úgy ültem,mint szülés előtt,amin tekintve,hogy a varrást végig éreztem,mert nem hatott a lidokain,pedig kettőt is adtak (a doki azt mondta,hogy azért,mert maradt az előző gátmetszésről egy duzzanat,ami mint egy szivacs szívja magába a lidót.)És a varrat szedésre remegő térdekkel mentem be,de a 4 nappal azelőtt "trauma" ellenére is kellemetlenségektől mentes volt a varratszedés!
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!