Aki túlhordta a babáját, végül könnyen szült vagy a
szülés is nehéz volt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 20:35
1/10 anonim válasza:
Feleségem 9 nappal hordta túl indították a szülést, de fájásgyengeség miatt császár lett a vége.
2012. júl. 12. 20:45
2/10 anonim válasza:
1 héttel hordtam túl.A szülés?!Ilyen szülést még az ellenségemnek sem kívánok.Elfolyt a magzatvíz,fájások nem jöttek.Kaptam epidurálist reggel 7-kor(a magzatvizem éjfélkor folyt el),de ettől is nehezen tágultam,pedig már 2 perces fájásaim voltak.11 körül esni kezdett a babám szívhangja,azonnali császár,2 perc alatt műtöttek.Hogy miért esett?Csak feltételezések vannak:öreg volt a méhlepényem,de valószínűleg az orvos hibázott a FOGADOTT ORVOS.A zárójelentésemre annyi van írva,hogy oxigénhiányos állapot léphetett volna,ezért császármetszést hajtottak végre.Amit én/a párom/családunk átélt akkor azt senki ne tudja meg.Minden gép megszólalt,10 orvos körülöttem,a doki szinte remeg,közbe mondja nekem:"Nyugi!"Úgy rohannak a műtőbe,hogy a párom utol se éri őket,és az orvosom annyit mond:2 perc alatt császár.Altattak is.Szörnyű volt.De a babám egészséges,jól van és ez a legfontosabb,tegnap volt egy hetes:)
Egyébként attól,hogy túlhordtad még lehet könnyű szülésed,nálam így jött ki.
2012. júl. 12. 20:48
3/10 anonim válasza:
Könnyen.1 baba volt,40+5 hétre született,4 óra alatt lett meg.A 2.baba 3 héttel előbb jött,3 óra alatt.29 hkm
2012. júl. 12. 21:07
4/10 anonim válasza:
40+6ra szültem. Első baba, 19 óra vajúdás... Brutális volt. Az első fájástól számítva csak 10 óra múlva kezdtem tágulni.Folyamatosan 5-7 perces fájásaim voltak, nem sűrűsödtek és nem is erősödtek. 16 óra vajúdás után burokrepesztés, ekkor már szinte a méhszáj teljesen eltűnt, de még a burokrepesztés sem hozta meg a sűrűbb-erősebb fájásokat. Ülhettem én kádba is, nem ért semmit. A kitolási időszak előtt 30 perccel kaptam oxit, na az aztán meghozta a várva várt rohadt erős, ágyrángatós fájásokat. :) Tolófájásom nem volt, így elég nehéz volt a dolog, akkor nyomtam amikor a doki mondta, de még így is össze-vissza, repedtem kívül-belül.
2012. júl. 12. 21:17
5/10 krisztivan válasza:
40+10 napra inditották.12 től 20.15-re lett meg.Nehéz volt és hosszú kitolás,szakadtam,vágtak,vért vesztettem.
Viszont lett egy gyönyörü fiam aki 4430gr és 61 cm volt.Már 22 hós:-))
2012. júl. 12. 23:11
6/10 anonim válasza:
42+2 hétre szültem, 9-re mentünk vizsgálat, burokrepsztés, 0 fájás. Délben kaptam egy szurit 0fájás. 13-kor még egy szuri 0 fájás, 15 óra újabb szuri 0 fájás. 16 óra bekötötték az oxit 18,15 megszületett a lányom. Kicsivel több mint két óra szerintem ez elég rövid, igaz nagyon fájt jobban mint az első ahol nem kaptam oxit, de legalább rövid volt.
2012. júl. 13. 09:48
7/10 anonim válasza:
Túlhordtam a babámat de rettenetesen sokáig vajúdtam, és végül császár lett!
2012. júl. 13. 12:51
8/10 anonim válasza:
Szia!!Első kislányomat 2006-ban szültem,40 hét 6 napra indították,előtte 10 napot már bent feküdtem,a fájások hol jöttek,hol mentek,elkezdett nyílni a méhszájam,végül bő 2 ujjnyi méhszájnál,nulla fájásnál,magas burokrepedés és szivárgó magzatvíz mellett,relatív téraránytalanság miatt császár lett belőle.Sajnos nem sikerült jó néhány óra vajúdás után sem megszülnöm spontán:-(4330 grammal született.A második kislányom most márciusban érkezett,itt már nem is engedtek vajúdni,programozott császárral született 39+4 napra 4050 grammal.Nálam így alakult,és valószínűleg a másodikat is túlhordtam volna,ő még nem akart jönni,de már nagyon vékony volt az előző császár hege,nem lehetett tovább húzni.Üdv:Tamy
2012. júl. 13. 19:06
9/10 anonim válasza:
2 nappal kiírt után indult meg a szülés.Téraránytalanság miatt 8 óra vajúdás után császár lett.A doki szerint ha normál méretű a baba akkor simán megszülöm 4-5 óra alatt,csak szegénykém nem fért be a szülőcsatornába.
2012. júl. 13. 20:59
10/10 anonim válasza:
40+5-re született, magától indult, 14 óra vajúdás, ebből 12 óra 5 percesekkel. Szép, könnyű szülésem volt gátvédelemmel, 3620 gramm, 36-os buksi.
A másiodkat 38 hétre szültem, 38 óra vajúdás után, még könnyebben.
Szerintem ha van is összefüggés, csak annyi lehet, hogy nagyobb a baba és emiatt esetleg nehezebb átverekednie magát. :) Viszont erősebb is, szóval jobban is tudja nyomni magát kifelé. Szóval fifty-fifty. :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!