Aki túlhordta a babáját az hány hetes és napos volt amikor végül megszült? Természetesen indult be vagy indítani kellett? Hüvelyi szülés volt vagy császár? Ha császár akkor miért?
A fiamat a 40+6 napon indították (sima szülés, 4400 gr.)
A lányomat a kiírt napon indították, (szintén sima szülés (3950 gr.)
szia!
43 hét császár,szembetegség miatt!
Nagyon is túlhordtam a manót,de sima szülés volt a tervben csak ez a szembetegség közbeszólt!
5 hónapos baba anyukája
40 het 4 nap
masnap reggel inditottak volna, de o nem varta meg amig kipenderitik az albiból, megindult magatol
12 oras, elhuzodo termeszetes szules volt
a doki mar rendelte a vákumot, vegul nem kellett
40. hét + 4 nap. Itt azt mondták, hogy 1 hét túlhordást engednek, aztán indítanak.
Elfolyt a magzatvizem, fájás nem volt. Úgyhogy kaptam oxitocin infúziót. Na, az is 2 órát folyt, mire éreztem valamit. Onnantól kezdve viszont 1 óra alatt meglett a baba. Hüvelyi úton, pedig jó nagy volt, 4,17. Na, utólag tudtam meg, hogy az oxitocin nem is mindenkinek hat, meg a magzatvíz is zöld volt már. Szóval azért mázlim volt, hogy nem lett probléma.
41+3 nap, hüvelyi, nem kellett indítani.
hk
Sajátot sana még nem tudok mondani,csak a sajátom:)
40+5-re születtem.Anyumat már egy hónappal előbb befektették(mert 20kg-ot hízott).Megindultak neki a fájások,szóval szerencsére nem kellett indítani,csak a burok nem repedt magától,úgyhogy le kellett "csapolni"...2 és fél óra múlva bújtam ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!