A vajúdás ideje alatt lehet nálam telefon? (Székesfehérvár)
Szia.
Hát igen velem bent volt a párom,de hogy hogy azt ne kérdezd.fogadott dokim se volt,az ügyeletsnél szültem.amikor bejelentkeztem szülni,akkor kérdezte a nővér,hogy apás szülés lesz e,én mondtam,hogy igen,mikor megvizsgáltak stb akkor bevezett a nővér a szülőszobába,és mondta,hogy mindjárt hozom a párját.azt hittem hülyül.de pár perc múlva beöltözve megjelent a párom.Azt mondják,ez attól is függ,hogy éppen hányan vannak a szülőszobán,és te éppen milyen állapotban vagy.én 5 ujnyira ki voltam tágulva már mikor beértem.a vajjúdóba 4 kismama volt.de mikor én megszültem,ők még mindig ott voltak.Gondolom akin látják,hogy ő bizony még vajjudik vagy 5-6 órát vagy többet azt nem egyenesen a szülőszobára vezetik és akkor tuti nem mehet be a párod.Lehet szerencsém volt.én bent 3 órát töltöttem,de ha elöbb jön a doki akkor lehet elöbb mert ki voltam tágulva,de a magzatvíz nem fojt még el.sok sikert neked.
Köszi szépen!
Lehet, hogy ha itt az idő akkor én sem rohanok rögtön a kórházba, meglátjuk mennyire bírom majd!
Szerencséd volt!
Köszi szépen a választ!
Már 2 hónapos a kisfiam.
Nálam sem zavart senkit, hogy használtam a mobilomat.
Már amikor éppen volt hozzá "kedvem" 2 fájás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!