Van itt olyan anyuka, akinek már 4 császármetszése volt?
Egyik barátnőmnek 4 császárja volt. Kb 5 vagy 6 év alatt.
A terhessége részleteit nem ismerem. A hegét sem láttam. Azt hiszem, Esztergomban szült. Ha kell az elérhetősége, írj!
Egyébként viszonylag régen írtad ki a kérdést. Veled mi újság? Mikor szülsz?
Bocs, már a kérdésért, de megkérdezhetem, mit jelent, hogy fiatal vagy, és ezért a dokid nem is akart elkötni?
És miért lett végül császár mindegyikük?
Kedves utolsó4 Azért mondta,mert 28 éves vagyok,és előttem az élet. Konkrétan azt mondta,akármi is történhet még,lehet elválok,és lesz egy új párom,akinek még szívesen szülnék egy gyereket..nem tudhatjuk előre,mit hoz a jövő,és ez elég volt ahhoz,hogy meg győzzön,és ne tegyem szándékosan magam meddővé! És igazából eszembe se jut a válás,inkább az,hogy ugyan ennek a remek embernek szülhessek egy 4. gyermeket,ha nem is most,akár 10 év múlva sem késő még,hisz a mai világban sokan akkor vállalják még csak az első gyereküket.Akkor én miért ne szülhetnék még.
Kérdésed második részére válaszolva,az első sürgősségi császár volt a 36. héten,mert terhességi toxémiám volt.A másodikat sem engedte a dokim természetesen megszületni,mert ,,csak,, 2 év volt a két szülés között,bár sztem simán megpróbálhattam volna,de már mind1. A 3. babánál fel sem merült a gondolata sem a hüvelyi szülésnek,de még a vajúdásnak sem,szintén a 36. héten császár lett.Toxémia+sok magzatvíz,nagy baba,nem mert a doki kockáztatni,még vajúdni sem lehetett,félt hogy bajunk esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!