Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek már 4 császármetszése volt?

Figyelt kérdés
Volt valami panasz a 4. terhesség közben? Simán zajlott a 4. műtét? Elkötteted magad utána? mind a 4 vágás ugyan ott van,vagy különállóak?

2012. júl. 11. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem 3 császárom volt 4 és fél év alatt. Nem kötöttek el, a korom miatt még nem ajánlották (27). Most egyelőre nem merünk bevállalni negyedik babát, de én nagyon vágyom még egyre(talán 5-7 év múlva). 1 vágásom van, de azt nem tudom, hogy ugyanott vágtak, vagy kimetszették az előzőt.
2013. jan. 4. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
picit offolok: nekem császárom volt, viszont ugyanott vágtak, tehát csak 1 hegem van. lehet korházfuggo is?
2013. jan. 5. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, kimaradt: 2 csaszarom volt
2013. jan. 5. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmnek 4 császárja volt. Kb 5 vagy 6 év alatt.

A terhessége részleteit nem ismerem. A hegét sem láttam. Azt hiszem, Esztergomban szült. Ha kell az elérhetősége, írj!

Egyébként viszonylag régen írtad ki a kérdést. Veled mi újság? Mikor szülsz?

2013. jan. 5. 22:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok! Még csak tervben van a 4. baba,érdeklődés szinten írtam ki a kérdést, a tapasztalatok sokszor többet érnek,mint egy doki,vagy védőnő.Főleg hogy a védőnőm már a 3. gyerek bevállalásánál is félig elájult,és eltemetett,hogy biztos gáz lesz,mert már 3. császár! :)
2013. jan. 7. 11:49
 16/19 anonim ***** válasza:
A védőnőre ne hallgass, nekem azt mondta, hogy a 3.nál automatikusan elkötnek... aztán nem, a dokim, és az osztályos főorvos is ellenezte, azt mondták még fiatal vagyok :D
2013. jan. 7. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen,engem sem kötöttek el,hiába 3. császár volt.A dokim megmondta,hogy ha kérem,akkor megteszi,de nem jó szívvel,mert fiatal vagyok.A védőnőm húzta a fejem az asztalhoz,de hiába,nem köttettem el magam. :)Örült is a dokim,főleg a műtét után,mert állítólag szép voltam bent is. ;D Nincsenek összenövéseim,a méhemen is szép volt a heg.
2013. jan. 8. 07:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Bocs, már a kérdésért, de megkérdezhetem, mit jelent, hogy fiatal vagy, és ezért a dokid nem is akart elkötni?

És miért lett végül császár mindegyikük?

2013. jan. 8. 13:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó4 Azért mondta,mert 28 éves vagyok,és előttem az élet. Konkrétan azt mondta,akármi is történhet még,lehet elválok,és lesz egy új párom,akinek még szívesen szülnék egy gyereket..nem tudhatjuk előre,mit hoz a jövő,és ez elég volt ahhoz,hogy meg győzzön,és ne tegyem szándékosan magam meddővé! És igazából eszembe se jut a válás,inkább az,hogy ugyan ennek a remek embernek szülhessek egy 4. gyermeket,ha nem is most,akár 10 év múlva sem késő még,hisz a mai világban sokan akkor vállalják még csak az első gyereküket.Akkor én miért ne szülhetnék még.

Kérdésed második részére válaszolva,az első sürgősségi császár volt a 36. héten,mert terhességi toxémiám volt.A másodikat sem engedte a dokim természetesen megszületni,mert ,,csak,, 2 év volt a két szülés között,bár sztem simán megpróbálhattam volna,de már mind1. A 3. babánál fel sem merült a gondolata sem a hüvelyi szülésnek,de még a vajúdásnak sem,szintén a 36. héten császár lett.Toxémia+sok magzatvíz,nagy baba,nem mert a doki kockáztatni,még vajúdni sem lehetett,félt hogy bajunk esik.

2013. jan. 9. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!