Van itt olyan anyuka, akinek már 4 császármetszése volt?
Van egy ismerősöm, akinek négy császárja volt. Elég felületesen ismerem, ezért nem tudok sokat írni, csak láttam hogy senki nem válaszolt...(Gondolom jó ritka a négy császár.)
Simán lezajlott mind a négy szülés. Nem köttette el magát, sőt még gondolkoztak ötödik gyerekben is, de az orvosok mondták, hogy inkább ne. A sebét láttam is (a negyedik császár után 5-6 héttel). Egy helyen volt a forradás, viszont nagyon nagy és vastag volt.
2012. júl. 12. 14:11
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál...hát valóban nem tolonganak itt a 4. császáron átesett anyukák.De sebaj...majd csak rám találnak! :) Nekem mind a 3 vágás külön van...gondolom negyedjére valamelyikre rávágnának. De ez is hogy van? Hogy valakinek egyben mind a 3,valakiknek teljesen külön...utána nézek már majd ennek is.
Ha nagyon fontos, akkor szerintem itt veheted fel a kapcsolatot ezzel a négy császáron átesett anyukával.
Egy kórteremben voltak a babáink, amikor kórházba került a kislányom. Annyit tudok róla, hogy gyógytornász és szoptatási tanácsadó és Fóton laknak.
[link]
Ezek alapján Rákosi Dóra lesz az. Én nagyon segítőkésznek és közvetlennek tapasztaltam, szerintem nyugodtan írhatsz neki.
2012. júl. 17. 14:47
4/19 A kérdező kommentje:
Szia! Én sem vagyok érintett a témában, de az egyik közeli barátnőmnek négy császármetszése volt. 13, 8 évesek a gyerekei, illetve az ikrek két és fél évesek. A harmadik babája sajnos meghalt szülés közben. Neki ráadásul a negyedik terhessége ugye iker is volt, ezért kb. három hónappal korábban már be kellett feküdnie a kórházba. Őt keresztbe-hosszába vágták, mert az egyik gyereket nem tudták kiszedni, nagyon fent volt. Köldöksérve is lett, elég csúnya, ezt később meg kellett műteni, közben megcsinálták neki az elkötést is. Most nagyon szép a hasa, de ehhez kellett a plasztika. De mint mondtam, neki a negyedik ikerterhesség volt.
2012. júl. 20. 12:13
Nekem 3 császárom volt,a legutolsó lassan 3 hónapja,én simán beválalnék még 1-et de a korom miatt már nem ajánlják(37)Dokim javaslatára el is lettem kötve!
2012. júl. 20. 14:33
Nekem csak 2 császárom volt,de mind a kétszer máshol vágtak.Azért mert az orvos szerint nagyon szép volt a heg.
2012. júl. 24. 20:53
Saját tapasztalatot én sem tudok mondani, csak ismerőst, akinek 3 császár volt 5 éven belül, nem ikrek. Neki, mivel meg volt nyúlva a hasán a bőr, így a 3. császárnál úgy vágták, hogy az 1. és 2. vágásnak a helyét egyúttal kimetszették, így összességében most 1 db vágás maradt neki kereszben. Nem köttette el magát, mert lehet, hogy még bevállalnak egy 4. babát is, elég fiatalok még.
2012. okt. 30. 12:39
9/19 A kérdező kommentje:
Sogórnômnek 4 volt és mindannyiszor rendben volt minden! A vàgàsròl nem tudok de feltételezem külön van neki. Sz.Istvànban szült amúgy.Esetleg a dokidat is megkérdezhetnéd hol lenne a 4.vàgàs nálad.
2013. jan. 4. 20:56
Kapcsolódó kérdések: