2év korkülönbség a babák közt, milyen szülések?
Pont 2 év van a kisfiam és a kislányom között. A kisfiam 37 hét 6 napra született, 3220g-mal és 48 cm-rel. Hajnali fél 5-kor folyt el a magzatvíz, másnap hajnalban született meg 3.34-kor. A fájások nekem este 11-kor lettek erősek és 7 percesek, addig nem volt vészes a vajúdás. Gátmetszés kellett.
A kislányom 38 hét 4 napra született, 3960g-mal és 50cm-rel. Hajnali fél 6-kor kezdődtek a fájások, délelőtt 9.41-kor megszületett. Gátvédelemmel szültem. Sokkal intenzívebb fájásokkal, rendkívül gyorsan történt minden.
1. babám 4,12 kg, 57 cm, 3 óra alatt szültem meg, igaz oxitocinnal, mert belekakilt a vízbe. Gátmetszés, 1 órás varrás, na ez volt a legrosszabb.
22 hónap múlva 2. baba: 1,5 óra alatt megszültem, szinte nem is vajúdtam, 4,3 kg, 61 cm-s baba, gátmetszés nélkül, nem volt egy darab varratom sem. 1 hét múlva el is felejtettem, hogy szültem.
Igen, ilyen kicsi korkülönbséggel valószínűleg könnyebb a szülés, sokan mondják, nekem bejött.
2 éb 2 hónap van köztük
első 2 óra alatt 1 öltéssel 3900 gr
második 4 óra 0 öltés 4490 gr
a második jobban fájt ,mert tudtam már hogy fáj, de jó voltmert tudtam mi köveztketik, tudtam "irányítan" a solgokat nem volt pánikhangulatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!