Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 10 hónapos a babám és ismét...

10 hónapos a babám és ismét szeretnék szülni. Szerintetek nem lenn túl kicsi a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én már szívesen vállalnék egy újabb babát, bár a férjem még várna egy évet, merthogy két picivel nehéz lenne. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi a jobb?

Én és a tesóm között 20 hónap van és nagyon jó a kapcsolatunk.

2011. ápr. 14. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek között is 20 hónap a különbség. A nagyobbat sem kényeztettem el,és nem volt különösebb probléma a kicsi születése,és a két gyerek ellátása.
2011. ápr. 14. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó a kis korkülönbség. Lehet, hogy az első 1-2 évben nehéz dolgod lesz, de később meglátod, megéri.
2011. ápr. 14. 07:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kis korkülönbségre szavazok! Én és az Öcsém között kicsi a korkülönbség,össze nőttünk,szoros a kapcsolatunk,míg a Húgommal 9 év van közöttünk. Gondolom nem kell tovább mondanom...imádjuk egymást,mert testvérek vagyunk,de semmi közös élmény,és emlék.

Most várom a 3. babánkat,nincs közöttük túl sok idő,kicsit nehéz az elején,de ahogy elnézem,Nekik viszont így a legjobb! :)

2011. ápr. 14. 08:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl kicsi lenne a kokülönbség.Még 1 év múlva is kicsi de az neked már könnyebb lenne.Én erre szavaznék.

Köztünk is 20 hónap van és nem nőttünk össze sokat veszekedtünk.

Az hogy milyen testvérek lesznek nem csak a korkülönbségtől függ hanem inkább a gyerekek szemályiségétől.

A két nagy gyerkőcöm közt 2 év 9 hónap van,és kicsiknek állandóan veszekedtek.

A picikéim közt 2,5 év van.Nagyon szeretik egymást.

2011. ápr. 14. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk is ennyi közel ennyi idő van öcsémmel. Anyu azt mondja, hogy voltak nehézségek, de voltak könnyebbségek is. Gyerekkorunkban mindig szerettem volna, ha kisebb lenne, hogy tudjam babusgatni, de így 28 év távlatából már azt mondom, hogy így volt jó. Nekem mindig volt játszótársam :)
2011. ápr. 14. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen időközönként jöttek a gyerekek:

1.-2. 19 hónap

2.-3. 24 hónap

3.-4. 20 hónap

4.-5. 17 hónap lesz.

Nálunk nagyon bevált! Az elején nehezebb, de aztán sokkal könnyebb, mikor már jól elvannak együtt. És nekik is jobb!

2011. ápr. 14. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a válaszokat és gratulálok Nektek is a babáitokhoz!

Kedves utolsó, 5 gyermek? Szép nagy család:)

2011. ápr. 14. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!

Igaz, az ötödik nem volt tervben (legalábbis még pár évig nem lett volna), de azért nagyon örülünk neki is! :-)

Nektek is sok sikert a babá(k)hoz!

Utolsó

2011. ápr. 14. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!