10 hónapos a babám és ismét szeretnék szülni. Szerintetek nem lenn túl kicsi a korkülönbség?
Én már szívesen vállalnék egy újabb babát, bár a férjem még várna egy évet, merthogy két picivel nehéz lenne. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi a jobb?
Én és a tesóm között 20 hónap van és nagyon jó a kapcsolatunk.
Én is a kis korkülönbségre szavazok! Én és az Öcsém között kicsi a korkülönbség,össze nőttünk,szoros a kapcsolatunk,míg a Húgommal 9 év van közöttünk. Gondolom nem kell tovább mondanom...imádjuk egymást,mert testvérek vagyunk,de semmi közös élmény,és emlék.
Most várom a 3. babánkat,nincs közöttük túl sok idő,kicsit nehéz az elején,de ahogy elnézem,Nekik viszont így a legjobb! :)
Szerintem túl kicsi lenne a kokülönbség.Még 1 év múlva is kicsi de az neked már könnyebb lenne.Én erre szavaznék.
Köztünk is 20 hónap van és nem nőttünk össze sokat veszekedtünk.
Az hogy milyen testvérek lesznek nem csak a korkülönbségtől függ hanem inkább a gyerekek szemályiségétől.
A két nagy gyerkőcöm közt 2 év 9 hónap van,és kicsiknek állandóan veszekedtek.
A picikéim közt 2,5 év van.Nagyon szeretik egymást.
Nálunk ilyen időközönként jöttek a gyerekek:
1.-2. 19 hónap
2.-3. 24 hónap
3.-4. 20 hónap
4.-5. 17 hónap lesz.
Nálunk nagyon bevált! Az elején nehezebb, de aztán sokkal könnyebb, mikor már jól elvannak együtt. És nekik is jobb!
Hát köszönöm szépen a válaszokat és gratulálok Nektek is a babáitokhoz!
Kedves utolsó, 5 gyermek? Szép nagy család:)
Köszönöm!
Igaz, az ötödik nem volt tervben (legalábbis még pár évig nem lett volna), de azért nagyon örülünk neki is! :-)
Nektek is sok sikert a babá(k)hoz!
Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!