Másfél vagy három év a jobb korkülönbség tesók között?
Mi keveset szerettünk volna, de közben kiderült, hogy nem lesz ez olyan gyors menet, mint az első. Két és fél évet vártunk, mire a második megfogant. 4 év és 3 hónap lesz köztük.
Viszont nem bánom, mert elkezdett oviba járni, utána derült ki a kicsi. Van időm elmenni védőnőhöz, tanácsadásra, orvosomhoz, mindent meg tudok kérdezni, nem kell mindenhova rohannom. Nálunk csak egy tata tud besegíteni, szóval ő egy 1 éves gyerekkel nem tudna itthon meglenni, míg én vizsgálatokon vagyok. De már majdnem 4 éves, ha véletlen mégis vigyázni kell a nagyra, tud rá vigyázni, mert már elég nagy.
Meg egy kicsit fel is lélegezhettem, ha bemegyek a városba, szétnézhetek nyugodtan, nem kell a fiamat húzni magammal.
De már nagyon várom a kicsit is:)
Válaszom: a 3 a jobb, szerintem.
26hkm
Nekem 2,5 éves volt a lányom, amikor megszültem a kisebbiket.Semmiképp nem vállalnám kisebb korkülönbséggel.
Tehát minimum 2,5 év legyen a kettő között.
Nálunk pontosan 3 év van,nincs féltékenység,a fiam imádja a hugit és rengeteget segít,de még így is nehéz és estére hulla vagyok,pedig a fiam egy angyal és szinte teljesen önálló.
Másfél év korkülönbséggel én nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!