Mennyi idő van a két gyereked között? Melyik a jobb ha kevés a korkülönbség vagy ha több?
Az enyémek között is 22 hónap van és nagyon jól elvannak együtt. Most 9 és 7 évesek. Most már sok mindent megbeszélnek együtt pl. tanárokat kibeszélik, osztálytársakat :)
Persze vannak azért viták is, de összességében jól kijönnek egymással. Az első év elég fárasztó volt, mert már napközben nem tudtam pihenni, ugyanis mindkettő más időpontban aludt és éjszaka 3 óránként szoptattam.
Az enyémek között 4,5 év lesz. :)
A nagy addigra már majd mindenben önálló lesz.
Öltözés, játék, evés, stb ...
Biztos megkönnyíti majd a kicsivel való foglalkozást, persze ez nem azt jelenti, hogy a nagyot hanyagolni fogom. De meg fogja érteni, hogy most a hugival picit több időt kell töltenem. :)
14 honap es nekunk ez a tokeletes korkulonbseg. Nekunk. Masnak lehet, hogy a ket ev, vagy a 12 ev.
Strapas az eleje, ket even at szinte folyamatosan terhes voltam (igaz, hogy ez nem volt gond, nem viseltem rosszul, benne voltam a gyakorlatban).
A nagyobbik meg csak most lesz ket eves, de mar egyutt jatszanak, feltekenyseg nem igazan van, elofordul, de nem jellemzo, szerintem a nagyobbik mar nem is emlekszik arra, hogy valaha egyutt volt.
Szeretik egymast, a kicsi egyenesen csodalattal nez a batyjara.
Nekunk ez igy jo. Ha lenne kedvem meg ket evig ejszakazni, illetve anyagilag megengedhetnenk, akkor nem zartuk volna ki azt sem, hogy a harmadik gyerek is ilyen kicsi korkulonbseggel jojjon. De errol mar lecsusztunk. Ugy tunik, hogy 3 evet varunk. Harom gyermeket szeretnenk, de az sem kizart, hogy negy lesz, mert a masodik terhesseg ikerterhessegnek indult. Nah, az ugy mar kemeny lett volna, de gyanitom, hogy tulelheto. Egyebkent nincs a csaladban ikerpar, nem volt eselyunk ikerterhessegre, de ugy tunik, hogy figyelembe kell venni a lehetoseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!