Mit gondoltok? Előjel?
Figyelt kérdés
sokat keményedik a hasam,és görcsölget,és van hogy nyilaló fájdalmat érzek a combomban!lehet ez jelzi hogy ma szülni fogok?39+4 hkm2012. júl. 8. 15:36
1/5 anonim válasza:
A sok keményedés mindenképpen jele a szülés közeledtének. De hogy ma vagy csak pár nap múlva, azt senki nem tudja szerintem megmondani.
Mielőbbi babázást kívánok!
36hkm
2/5 anonim válasza:
Lehet jel, nagyon is. Hiszen itt az idő, igazából. Azért én a helyedben ha folyamatos a görcsölés, bemennék a kórházba, biztos ami biztos.
3/5 anonim válasza:
Jelnek mindenképpen jel. De hogy még ma lesz-e? Vagy holnap? Esetleg pár nap múlva? Ki tudja?
De jövő héten már biztosan babázol :)
Szép szülést kívánok!
4/5 anonim válasza:
Nem elszomorítás, de második babámmal az utolsó három hetet töltöttem ebben az állapotban.
Neked annyi már nincs hátra, de hogy pontosan mikor, azt nem lehet tudni...
Szép szülést!
5/5 anonim válasza:
Nekem ez van 2 hete :( Semmi eredmény
40+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!