Nem fájt a szülés? Van még itt olyan ember?
Bocs,ha hosszú leszek,annyira jó emlékezni!!! :-D Köszönöm Neked Kedves Kérdező,hogy feltetted a kérdést!!
Az első nem hogy alig érezhető volt,de 1:57 perc alatt letudtuk! Így én is hamar azt mondtam,hogy legyen még egy!-sőt,több is!! :-)
A második már majdnem dupla ideig tartott,az első része alig volt valami,az utolsó fél óra:percenként jöttek,a burok nem repedt meg,az ügyeletes nőgyógyász azt mondta,hogy csak keménykedés-pont a fájás végén jutott el odáig hogy megtapintsa a hasam,a reggeli nst sem mutatott semmit.. Szívás volt az a reggel! A perces fájások már igazi vajúdó-ám még kibírható fájások voltak. Aztán végre bemehettem a szülőszobába,ott a szülésznő amit megvizsgált- már teljesen nyitva voltam- burkot is repesztett,és nyomhattam... hát,ezúttal fájt. Utána olyan utófájásaim voltak,hogy azt már csak a varrás okozta érzés múlta felül! Mivel a lidokain nem hatott,így mindent éreztem odalent. Mondanom sem kell,mennyire fostam amikor a varratszedésre került a sor- a lábam remegett,úgy feküdtem a doki előtt...
Na a harmadik,olyan hosszú volt,mint a 2., a fájások nem voltak annyira sem kemények,mint a 2. szülés percesei,kajak mosolyogva simiztem a pocim a vajúdás alatt,amit nem tom miért hívok így,hiszen nem vajúdtam a szó legszorosabb értelmében! Na,mindegy. A rossz akkor az volt,hogy eleinte rendszertelenül jöttek a fájások,majd beálltak 6 percesre,majd hirtelen 2 percesek lettek,és 10 két perces után már jöttek is a tolók...
Ilyen szülésélmények mellett,én is nagyon sokat bevállalnék,csak hát legyen aki eltartsa :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!