Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem fájt a szülés? Van még...

Nem fájt a szülés? Van még itt olyan ember?

Figyelt kérdés
Felkészültem a legrosszabbra, és szinte végig csak normális menstruációs görcsöt éreztem, meg keményedéseket. Van még itt valaki, akinek ilyen volt a szülése? Ha ez mindig ilyen, szülök akár 6ot is:))
2012. júl. 5. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bocs,ha hosszú leszek,annyira jó emlékezni!!! :-D Köszönöm Neked Kedves Kérdező,hogy feltetted a kérdést!!

Az első nem hogy alig érezhető volt,de 1:57 perc alatt letudtuk! Így én is hamar azt mondtam,hogy legyen még egy!-sőt,több is!! :-)

A második már majdnem dupla ideig tartott,az első része alig volt valami,az utolsó fél óra:percenként jöttek,a burok nem repedt meg,az ügyeletes nőgyógyász azt mondta,hogy csak keménykedés-pont a fájás végén jutott el odáig hogy megtapintsa a hasam,a reggeli nst sem mutatott semmit.. Szívás volt az a reggel! A perces fájások már igazi vajúdó-ám még kibírható fájások voltak. Aztán végre bemehettem a szülőszobába,ott a szülésznő amit megvizsgált- már teljesen nyitva voltam- burkot is repesztett,és nyomhattam... hát,ezúttal fájt. Utána olyan utófájásaim voltak,hogy azt már csak a varrás okozta érzés múlta felül! Mivel a lidokain nem hatott,így mindent éreztem odalent. Mondanom sem kell,mennyire fostam amikor a varratszedésre került a sor- a lábam remegett,úgy feküdtem a doki előtt...

Na a harmadik,olyan hosszú volt,mint a 2., a fájások nem voltak annyira sem kemények,mint a 2. szülés percesei,kajak mosolyogva simiztem a pocim a vajúdás alatt,amit nem tom miért hívok így,hiszen nem vajúdtam a szó legszorosabb értelmében! Na,mindegy. A rossz akkor az volt,hogy eleinte rendszertelenül jöttek a fájások,majd beálltak 6 percesre,majd hirtelen 2 percesek lettek,és 10 két perces után már jöttek is a tolók...

Ilyen szülésélmények mellett,én is nagyon sokat bevállalnék,csak hát legyen aki eltartsa :-)

2012. júl. 7. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Hasonlóan képzeltem el és készültem rá, mint te, kérdező, aztán ahhoz képest egy leányálom volt :) 2 óra alatt meg is lett a baba, ráadásul első, szóval nagyon szerencsés voltam. Közel nem volt annyira fájdalmas, mint ahogy elképzeltem. A kitolásnál volt egy pillanat, amikor átfutott az agyamon, hogy na neee én ezt nem bírom tovább, szedjék már ki belőlem valahogy, de hamar túl is léptem ezen, aztán már meg is lett a baba. Szóval, igen van még olyan akinek ilyen szülése volt. :)
2012. júl. 8. 22:56
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jó volt olvasni a sztorikat:))) kívánok mindenkinek nagyon nagyon szép és könnyű szülést:) a babával annyira nagy szerencsém még nem lett, hasfájós :(
2012. júl. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!