Nem fájt a szülés? Van még itt olyan ember?
Sok ismerősöm azt mondta, hogy élete legszebb napja volt az egész! Nem csak azért, mert megszületett a gyermeke, hanem azért, mert neki fel se tűnt, hogy szül.
Nekik elég hamar megszületett a gyermekik, gondolom ezért.
Én császárral szültem, bárcsak mondhatnám, hogy nem fájt ..
igen,jó neked:)remélem a 2.szülésem nekem is ilyen lesz most decemberben:)
Az első se volt hosszú,de azért fájt rendesen.
Az első szülésem maga volt a pokol! 2 doki volt benn, az egyik "húzta" a másik rámászott a hasamra és kinyomta belőlem a fiamat. 20 órát vajúdtam ...
A másodikra is ezzel a tudattal mentem szülni, és kicsit erősebb mensi fájásaim voltak, második tolófájásnál, gátvédelemmel kipottyant a kislányom. :-) Indítástól 5 óra alatt lett meg, de akkor már a méhlepény is kinn volt, és a babám mellettem szuszogott!
Ha más vonzata nem lenne, így én is szülnék még párat. De ha az első szülésre gondolok, nem is tudom, hogyan mertem bevállalni a másodikat!
Három nagyon különböző szülésem volt, nem sokban hasonlítottak egymásra.
Ha lesz még egy, már nem készülök semmilyenre. :D
Csatlakozom, kedves kérdező, már holnap visszamennék szülni, ha úgy esne :)
Oxytocint kaptam, hogy legyen már fájásom, előtte pedig hülyéskedtünk, meg röhögtünk a tesómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!