Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem fájt a szülés? Van még...

Nem fájt a szülés? Van még itt olyan ember?

Figyelt kérdés
Felkészültem a legrosszabbra, és szinte végig csak normális menstruációs görcsöt éreztem, meg keményedéseket. Van még itt valaki, akinek ilyen volt a szülése? Ha ez mindig ilyen, szülök akár 6ot is:))
2012. júl. 5. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok ismerősöm azt mondta, hogy élete legszebb napja volt az egész! Nem csak azért, mert megszületett a gyermeke, hanem azért, mert neki fel se tűnt, hogy szül.

Nekik elég hamar megszületett a gyermekik, gondolom ezért.

Én császárral szültem, bárcsak mondhatnám, hogy nem fájt ..

2012. júl. 5. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm mesélte hogy neki a vajúdás meg se kottyant, szinte fel sem tűnt neki hogy a vajúdás kellős közepén jár. Mire bement a kórházba hogy valami talán nincsen rendben már a toló fájások jöttek és kb. 30 perc múlva meg is született a baba. Van ilyen is, neki nagyon magas a fájdalom küszöbe.
2012. júl. 5. 20:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Én teljesen le vagyok döbbenve, nem ilyenre számítottam, én rákészültem az élő horrorra, minden esetre örülök, ogy így alakult, és kívánom mindenkinek, hogy ilyen szülése legyen!
2012. júl. 5. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
De jó neked!
2012. júl. 5. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:

igen,jó neked:)remélem a 2.szülésem nekem is ilyen lesz most decemberben:)

Az első se volt hosszú,de azért fájt rendesen.

2012. júl. 5. 21:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem azért írtam ki a kérdést, hogy hencegjek, mert milyen szülésem volt!!!!!! szerettem volna tudni, van e még itt olyan, vagy hány embernél fordul ez elő, mert tényleg rémtörténetek rémtörténetek hátán, amiket eddig olvastam, és fel voltam készülve arra, hogy kész meghalok a fájdalomtól. Egyszerűen csak szerettem volna beszélgetni még olyanokkal, akik hasonlóan ilyen szerencsésed voltak
2012. júl. 5. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én császáros voltam sajnos mindkétszer, és a második után szinte alig éreztem fájdalmat. Felkészültem pedig (az első alapján) a nehéz első felkelésre, és az azt követő néhány npara, de szinte még csak kellemetlenek sem mondanám. A műtét után 8 órával kimentem szépen tusolni, visszafeküdtem és vártam, hogy majd mégiscsak jön az a fájdalom, de nem jött hála istennek. Örülök Neked is!
2012. júl. 5. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Az első szülésem maga volt a pokol! 2 doki volt benn, az egyik "húzta" a másik rámászott a hasamra és kinyomta belőlem a fiamat. 20 órát vajúdtam ...

A másodikra is ezzel a tudattal mentem szülni, és kicsit erősebb mensi fájásaim voltak, második tolófájásnál, gátvédelemmel kipottyant a kislányom. :-) Indítástól 5 óra alatt lett meg, de akkor már a méhlepény is kinn volt, és a babám mellettem szuszogott!

Ha más vonzata nem lenne, így én is szülnék még párat. De ha az első szülésre gondolok, nem is tudom, hogyan mertem bevállalni a másodikat!

2012. júl. 6. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Három nagyon különböző szülésem volt, nem sokban hasonlítottak egymásra.

Ha lesz még egy, már nem készülök semmilyenre. :D

2012. júl. 6. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, kedves kérdező, már holnap visszamennék szülni, ha úgy esne :)

Oxytocint kaptam, hogy legyen már fájásom, előtte pedig hülyéskedtünk, meg röhögtünk a tesómmal.

2012. júl. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!