Melyik a jobb ha fogadok orvost vagy nem?
Nekem van fogadott orvosom.
16 éves korom óta ismerem,maximálisan megbízom benne.
Nekem fontos,hogy azt az embert,aki világra segíti majd a babámat,ne akkor lássam majd először.
Boldog babavárást!
32 hetes kismami
Szerintem megoszlik a vélemény erről.
Sokan azt mondják, hogy nem kell, ezért fizetjük a tb-t, stb, de én is magánorvoshoz járok, és szeretném, ha ő lenne bent a szülésnél.
Akkor nagyon kiszolgáltatott az ember, nem ismer senkit, ismeretlen helyen, ismeretlen környezetben, nem tul jó érzés, fájások közepette.....hát én mikor először szültem... nagyon rossz volt.
De van akit 100%-osan ellátnak akkor is, ha nincs orvosa, de én nem kockáztatok. Még igy is benne van a pakliban, hogy nem ér be :)
Szia.Nekem is van.Kb.8 éve ismerem.Lehet rá számítani,nyugodt és ha baj van,akár telefonon is el lehet érni.Én nem örülnék ha sokmindenki vizsgálna.Szülni is nála fogok.
Mindenki maga dönti el,hogy legyen vagy sem.Halottam olyan kórházról,ahol csak az ügyeletes szülhet.Nálunk ez nem így van egyelőre(remélem marad is)megkérdeztem.15 hetes pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!