Győrben hogy indítják a szülést!?
vagyis inkább az foglalkoztat,ha nincs fogadott orvosom,( de minidig ugyan annak az orvosnak a rendelésére jártam vissza, tehát olyan mintha fogadott lenne, csak a szülésnél nem lesz velem), de akihez járok Őt megkérem hogy indítsa be a szülést megteszi? vagy ha nem akkor a kiirt nap után hány napjára indítják meg?mert mindjárt itt a kiírt nap és nálam semmi jele a szülésnek. a babóval már napok óta beszélek hogy bújjon elő de, egyenlőre semmi:S
( bocs a zavart fogalmazásért!)
az egyik ismerősöm karácsonyra volt kiírva, és akihez ő járt orvos, úgy vizsgálta meg h beindult a szülése a kiírt időpont előtt másfél héttel.így karácsonykor már otthon is voltak:)
ezért fordult meg ez a fejemben:)
Győrről nem, de a saját orvosomról tudok nyilatkozni. Én pénteken töltöttem a 40. hetet, múlt hét szerdától 2 naponta nst, holnap már úgy kell mennem, hogy bent maradok, pénteken tölteném a 41. hetet, de azt már nem engedi az orvosom, mert csütörtökön indítás.
Nálam sincs semmi jele, se egy jósló, zárt a méhszájam is.
Általában nem a kismama dönti el, főleg, ha nincs fogadott orvosod, akivel meg tudod beszélni, olvastam olyat is akit beleengednek a 42 hétbe is.....
40+3 hetes kismama
én 2010-ben szültem és inditották mert 9. napja késett már a lánykám :D
ügyeletes orvosnál szültem és olyan szinten meg voltam elégedve hogy a következőnél fogadom is.
szuper!:):) nekem sincs most fogadott orvosom mert pont nyaral, így nem fogadtam meg a szüléshez, de mindig hozzá jártam!:) és akkor nálad úgy volt, hogy 2 naponta mentél a vizsgálatra mindig az aktuális orvos vizsgált meg, és akkor az egyik azt mondta h ekkora jöjjön és megindítjuk?-ő inditotta vagy az aktuális ügyeletes?
előre is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!