Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben hogy indítják a szülést!?

Győrben hogy indítják a szülést!?

Figyelt kérdés

vagyis inkább az foglalkoztat,ha nincs fogadott orvosom,( de minidig ugyan annak az orvosnak a rendelésére jártam vissza, tehát olyan mintha fogadott lenne, csak a szülésnél nem lesz velem), de akihez járok Őt megkérem hogy indítsa be a szülést megteszi? vagy ha nem akkor a kiirt nap után hány napjára indítják meg?mert mindjárt itt a kiírt nap és nálam semmi jele a szülésnek. a babóval már napok óta beszélek hogy bújjon elő de, egyenlőre semmi:S

( bocs a zavart fogalmazásért!)

2012. júl. 3. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak úgy, simán nem indítja be a szülést, ha minden rendben van. Nekem a betöltött 41. héten indították azért, mert már kevés volt a magzatvíz. Én is beszélgettem annó a kislányommal, de nem hallgatott rám:-)Nekem a dokim NST után azt mondta, hogy tesznek fel egy ballont, ami tágít, de szerencsére az már nem kellett, mert a vizsgálat megtette azt, amit a ballonnak kellett volna. Végül oxitocint kötöttek be és úgy indították.
2012. júl. 3. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

az egyik ismerősöm karácsonyra volt kiírva, és akihez ő járt orvos, úgy vizsgálta meg h beindult a szülése a kiírt időpont előtt másfél héttel.így karácsonykor már otthon is voltak:)

ezért fordult meg ez a fejemben:)

2012. júl. 3. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Győrről nem, de a saját orvosomról tudok nyilatkozni. Én pénteken töltöttem a 40. hetet, múlt hét szerdától 2 naponta nst, holnap már úgy kell mennem, hogy bent maradok, pénteken tölteném a 41. hetet, de azt már nem engedi az orvosom, mert csütörtökön indítás.

Nálam sincs semmi jele, se egy jósló, zárt a méhszájam is.

Általában nem a kismama dönti el, főleg, ha nincs fogadott orvosod, akivel meg tudod beszélni, olvastam olyat is akit beleengednek a 42 hétbe is.....

40+3 hetes kismama

2012. júl. 3. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem 2010ben a 2.szülésem volt indított.41+2 hetesen reggeli vizit után mivel jól tágultam csak oxitocint kaptam.
2012. júl. 4. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

én 2010-ben szültem és inditották mert 9. napja késett már a lánykám :D

ügyeletes orvosnál szültem és olyan szinten meg voltam elégedve hogy a következőnél fogadom is.

2012. júl. 5. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:

szuper!:):) nekem sincs most fogadott orvosom mert pont nyaral, így nem fogadtam meg a szüléshez, de mindig hozzá jártam!:) és akkor nálad úgy volt, hogy 2 naponta mentél a vizsgálatra mindig az aktuális orvos vizsgált meg, és akkor az egyik azt mondta h ekkora jöjjön és megindítjuk?-ő inditotta vagy az aktuális ügyeletes?

előre is köszi:)

2012. júl. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!