Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Semmi önbizalmam nincs! Hogy...

Semmi önbizalmam nincs! Hogy lesz ez így? Nem fogom bírni?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál,kenetet vett,és nagyon fájt.Soha nem finomkodik,de ez tényleg annyira fájt,hogy másztam ki a kezei közül.Volt,hogy más orvos is vett kenetet,de akkor nem éreztem semmit.

Hazafelé sírni tudtam volna,hogy ha ezt nem bírtam,akkor mi lesz szülésnél?Kényes vagyok?Vesegörcsöt 12 órán át bírtam fájdalomcsillapító nélkül.EZT NEM.Mi lesz így?

36 h

2009. júl. 9. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
40. hetet túllépve a hétvégi ügyeletes orvos (nő) úgy megvizsgált, hogy majd a csillagokat láttam. Menni alig tudtam vizsgálat után és még este is fájt a vizsgálat miatt az egész hüvely, méhnyaki részem. kicsit nyugtalanított, hogy mi lesz így velem szülésnél. De kár volt aggódnom, mert semmi borzasztó nem történt. Mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem.
2009. júl. 9. 22:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tényleg megnyugtattatok!
2009. júl. 10. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!