Semmi önbizalmam nincs! Hogy lesz ez így? Nem fogom bírni?
Ma voltam nőgyógyásznál,kenetet vett,és nagyon fájt.Soha nem finomkodik,de ez tényleg annyira fájt,hogy másztam ki a kezei közül.Volt,hogy más orvos is vett kenetet,de akkor nem éreztem semmit.
Hazafelé sírni tudtam volna,hogy ha ezt nem bírtam,akkor mi lesz szülésnél?Kényes vagyok?Vesegörcsöt 12 órán át bírtam fájdalomcsillapító nélkül.EZT NEM.Mi lesz így?
36 h
Szia!
Nekem is most vett kenetet a doki,de én majdhogynem észre sem vettem...,csak úgy,hogy láttam a kezében azt a pálcikát...Na nem azért,mert jól bírom a fájdalmat,csak nagyon vigyáz általában a nőkre ez a doki..De én is voltam már olyan faparasztnál,hogy roppantul nem érdekelte a dolog,hogy ő most épp mibe nyúl bele...Szóval ha máskor is így vizsgál meg,szerintem azért mégiscsak váltani kéne,mert még fog egy párszor menni hozzá..
/35 hetes kismama/
Szerintem meg ettől ne parázz,hogy mi lesz a szülésnél,mert lehet,hogy most csak a vizsgálatnál megnyomott bent valamidet a dokinéni,amit nem kellett volna,és te meg nem számítottál rá...Nem hiszem,hogy ezért elkéne,hogy menjen az önbizalmad!!! És azt sem hiszem,hogy kényeskedtél volna...Basszus...,ha fájt,akkor fájt...! Na és?? Én még itthon is felszisszentem az előbb,mikor szétrugdosta az oldalamat a kis szaros,mert épp az oldalamon feküdtem,és őneki is persze,hogy az a hely tetszik,amin én fekszem... Szóval én is elhatároztam,hogy jaaajj...,majd így meg úgy tartani akarom magamat,na de majd meglátjuk,hogy mi lesz..Ha nyőgni kell,akkor nyögünk...Kész...Ennyi...!! :) Úgysem hiszem,hogy előre fel lehet rá készülni...Max úgy kell hozzáállni,hogy ügyesek leszünk,és kész!!! Biztos,hogy fájni fog,hisz ez a velejárója...Na de nem csesz ki velünk egy "kis" fájdalom...!:)
Azért remélem,hogy sima szülésünk lesz mindkettőnknek!
Minden jót!-és könnyű szülést kívánok!!
És persze a lényeg,hogy NE PARÁZZ!:):)ű
/35 hetes kismama/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!