Mióta megszületett a kislányom 1xüen nincs önbizalmam. A súlyom a régi. De nem merek pl 1 szoknyát felvenni mert azt figyelem h mikor néznek le.9 hónapja h meg született a babám. Mit tegyek?
Attol hogy anya vagy még ugyan ugy nő is.Nyugodtan vedd fel a szokyát.Ne törödj azokkal a vénasszonyokkal akik minden olyan anyát lenéznek akik szoknyában vannak.Én mindig felveszem ha ugy tartja kedvem.Persze nem ebben az idöben,de miért ne vehetnéd fel?
Ne feled attol hogy anya vagy megmaradtál nőnek is.
Ezt teljesen meg lehet érteni, amit írtál.
Mióta anyuka vagy "a gyerekedhez vagy kötve", és nehezebb kimozdulni, kevesebbet jársz társaságba. A kapcsolataid átalakulnak (esetleg megszünt 1-2). Elszokik az ember attól, hogy önmaga legyen, mert az az első, hogy a kicsi, evett-e, nem fázik-e, jól érzi-e magát, elkészítettem-e mindent, és nem saját magunkat helyezzük első helyre. Nekem is volt egy ilyen "depis" időszakom, de már túl vagyok rajta, és hidd el, hogy IRIGYEK lesznek RÁD az emberek, ha csinin kimégy az utcára, és a BOLDOGSÁG és az önbizalom sugárzik rólad!!!
Mindent bele!!!
Legyél nő! Szorítok Neked!
Egy 1,5 és egy 2,5 éves kisfiú anyukája!
Én sajnos még koránt sem vagyok a"súlyomnál" , még jó pár kilót le kellene adnom és formáznom. De ahogy nőtt a fiam (10 hós) egyre jobban igyekeztem összeszedni magam. A leadott néhány kilótól kezd visszatérni az önbizalmam, festem magam, szoliba járok és igyekszem csinosan öltözködni. Utálom ha megszólnak e miatt, mert egy kismama miért így öltözik? Miért ne?! Azért mert szültem nem kell otthonkában, topisan, leharcoltan kinéznem! Büszke vagyok rá, hogy megnéznek most is! :) És ez nem feltétlen a ruha miatt van, hanem mert sugárzik rólam a boldogság, az önbizalom.
29 éves anyuka
Köszi szépen!Próbálom meg tudom h ez nem normális 23 éves vagyok!Soha nem voltam vékony de nem is leszek.Ezt már elfogadtam csak az önbizalmam az valahogy nem akar meg jönni.Lehet azért mert a párom nem dicsér és mióta a lány megszületett nem vettem magamnak 1 rongyot sem(nem volt miböl)igy azok a ruháim vannak amiket a terhesség elött vettem mert 1 nönek az is önbizalmat ad h vesz 1 új csinos darabot és a párja megdicséri benne.Na mind1 köszi a biztató szavakat
van ami már 5 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!