Ha a baba harántfekvésben van, miért nem lehet befordítani fejfekvésbe?
Figyelt kérdés
lehet hogy buta kérdés... de régen a mamám disznók ellésénél dolgozott és ha rosszul feküdt a kismalac és nem tudott megszületni akkor benyúltak és megfordították. ez az embereknél miért nincs így, miért csinálnak inkább császárt?
vagy ha tudják ugye szülés előtt pár nappal hogy rosszul fekszik, akkor arra nincs módszer hogy valamivel ösztökéljék a babát hogy mozduljon jó helyre?
2012. júl. 1. 21:34
11/11 anonim válasza:
Nekem a minap csináltak egy ilyen kézzel való beforditást.A hasfalamat nyomkodva próbálták meg a babát beforditani...sikertelenül.Nem én erőltettem,a dokim ajánlotta.A nővérke elmondása szerint heti 3-4 ilyet csinálnak.Amúgy ez az István kórházban történt.Soha senkinek nem ajánlanám,iszonyat fájdalmat éltem át és eredménytelenül,hisz maradt ugy ahogy volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!