40+3 hetes vagyok. Tud a baba akkorát rúgni v úgy mozdúlni, h megreped a magzatburok? Elképesztően aktív és fájdalmas ahogy mozog.
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 19:42
1/5 anonim válasza:
Igen tud.És a Te esetedben már nem is lenne az olyan rossz:)Könnyű szülést kívánok!
2/5 anonim válasza:
Sztem is tud, meg már nincs is nagyon helye neki mozgolódni.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Igen,már örűlnék egy jól irányzott rúgásnak legyen az bármilyen kellemetlen..
Az esély megvan rá,mert nagyon aktív- hál'Istennek.
Nehéz már ilyenkor....
Minden jót nektek!!!!
2009. júl. 8. 13:16
4/5 anonim válasza:
Igen tud
A sogornömnek és a növéremnek is igy folyt el a vize.
Én 38hetes vagyok kiváncsian várom hogy tovább viszem-e a hagyományt...
5/5 anonim válasza:
Nekem aznap, mikor betöltöttem a 39. hetet, annyira elkezdet napjában többször is veszettül rugdosni a babám, hogy szabályosan fájt. Aztán másnap is, aztán két nap múlva is ezt csinálta, és a harmadik nap reggel elfolyt a magzatvizem, de úgy elloccsant rendesen. Estére a kisasszony kibújt. :-) Szóval, 1-2 napod lehet még max. Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!