Vállalnátok gyereket az én helyemben? 3 hónapom van eldönteni.
23 éves vagyok, több, mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Lassan 2 éve dolgozom, de csak minimálbérre vagyok bejelentve. A munkámat nagyon szeretem, attól félek, hogy később nem tudnék oda visszamenni.
A párom szeretne már babát, ő már 30 éves. Én azt mondom, hogy addig nem szülök, amíg nem házasodunk össze, de erről ő hallani sem akar... Nekem ez fontos lenne, hogy ne zabigyerekem legyem.
A babának már most szinte mindene megvan, nem sok dolgot kéne vennünk.
Anyagi helyzetünk átlagos. Egy kevés félretett pénzünk is van, hitel nincs.
Egyszerűen nem tudok dönteni. Néhány éve még azt mondtam, hogy bármikor szülnék, most nem tudom miért gondolkodok így. Szerintem az a baj, hogy nagyon féltem az állásom.
Ti hogy döntenétek?
Milyen jellemre vall? Gyereket akar, de nem akarja hozzád-kötni az életét, miközben Te hozzákötnéd? Mert gondolom szereted???
23 évesen talán még dolgozhatnál egy picit, főleg ha nem vagy teljesen biztos magadban. Még 2-3 évet tuti.
Egyébként biztos állás mellet, jó elmenni szülni! Viszont nehéz gyerekkel állást találni.
Ha neked fontos a házasság, szerintem mindenképpen ragaszkodj hozzá! (a házasság nem garancia semmire, de egyet biztosan jelent, hogy egymásért éltek, és szeretetek bizonyítéka a világ és a társadalom előtt!)
Lehet, hogy nagy a korkülönbség köztetek és a gondolkodás is, tudod, "bajban ismerszik meg az ember....".
Mérlegelj! Mi jó neked, mi lesz jó a babának, és mi lesz jó a közös boldog életetekhez?
Ne mi döntsük el helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!