Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire fájdalmas mikor varrnak szülés után. Az is érdekelne, hogy már csak felszívódóssal csinálják? Csúnya nyomot hagy? Sokáig fáj?
A szülés után ezt már meg sem érzed. :-) Amúgy adnak egy szurit, és nem érezni semmit.
Nekem elég sokáig fájt, az első szex sem volt kellemes 6 hét után.
2012. jún. 25. 15:25
2/15 A kérdező kommentje:
És neked szedtek varratot nagyon fájt? Vagy felszívódóssal csinálták? A varrás nagy meglátszik? Bocs, hogy ennyit kérdezősködöm csak kíváncsi vagyok.
2012. jún. 25. 15:27
3/15 anonim válasza:
Nekem abszolút nem volt olyan szörnyű, mint ahogy sokaktól olvastam itt! Miután megszületett a kislányom csak vigyorogni tudtam, hol érdekelt, hogy néha-néha csípést éreztem alul! pedig belső varratom is volt , kb.15-20 percig varrt a doki. Nekem csak feszívódóssal csinálták, de ez még nem általános, sok helyen csak a belső varratokat csinálják azzal, a külsőt rendessel. Nem hagy csúnya nyomot, én azt hiszem 2 hét múlva mertem először tükörrel megvizsgálni magam, és úgy meglepődtem, mert szinte keresni kellett a varrat helyét :) Kb. mire haza jöttünk a kórházból már egyáltalán nem fájt, csak ha esetleg nem figyeltem, s hirtelen ültem le...
2012. jún. 25. 15:28
4/15 anonim válasza:
Nekem a gátat simával a méhszájamat felszívódó cérnával varrták. Közel nem fájt annyira, mint előtte a vajúdás, kitolás. Nekem már felüdülés volt, mikor varrt az orvosom. Mosolyogva beszélgettem közben a szülésznőmmel:-)
Fájni fáj, csak az előtte lévő fájdalmakhoz képest semmi. Meg a boldogság, hogy a kezemben tartottam a kisbabámat, akit 9 hónapja vártam:-) És milyen szép, ilyen az orra, olyan a szája, szemecskéje setb.stb.stb. Nekem már ezen ment a téma varrás közben:-))
5/15 anonim válasza:
Nekem fájt a varrás, és a helye is úgy 3-4 hónapig alig tudtam leülni is.
Nekem nem felszívódóval csinálták, 5. napon kiszedték csak a belsőt varrták felszívódóval és az kb.2-3 hét múlva teljesen kipotyogott.
A helye alig látszik egy kicsit.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat idáig ez megnyugtató:)
2012. jún. 25. 15:29
7/15 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt a varrás,a doki még rám is szólt,hogy ne húzzam a fenekem,mert ez így tovább tart.A belsőt felszívódóssal,a külsőt rendessel csinálták.A varratszedés már nem volt gáz,de éreztem.Mire hazajöttünk a kórházból már nem is fájt,de nem is látszik meg igazán.
2012. jún. 25. 15:44
8/15 anonim válasza:
Hát akkor itt vagyok én ellenpéldának,nekem az első szülésnél annyira fájt hogy majdnem üvöltöttem,ezerszer rosszabb volt a szülésnél.Azt hittem csak az első ilyen,másfél év múlva született a lányom de ugyan olyan pocsék volt,7 évembe telt mire rábírtam beszélni magamat a 3 babára és annál is nagyon fájt,a harmadik után 10 évre született a negyedik és ismét borzasztó volt.Most várom az ötödik babát még csak 7 hetes vagyok de már előre rettegek a varrástól!Nem tudom hogy miért de nekem borzalmasan fájt,inkább szülnék kétszer-háromszor egy varrás helyett.Nekem az első 3 még kiszedős varrat volt,most a negyedik már fölszívódó.Esztétikailag én jobban meg voltam elégedve a kiszedőssel.Nekem nem fájt egyik sem sokáig,csak úgy kb 2 hétig ha kemény székre ültem.A szexben sem zavart,szülés után két héttel már vigan szexeltem,csak kutya pózban volt kicsit érzékeny.
2012. jún. 25. 15:58
9/15 anonim válasza:
én olyan szinten örültem mind 2 gyerek után már annak hogy láttam hogy egészséges és hogy túl vagyok azokon a fájdalmakon hogy már azt meg sem éreztem....ja és még hatott az epidurál is.:)
2012. jún. 25. 16:37
10/15 anonim válasza:
A szüléshez képest semmi. Mondjuk engem 40 percig varrtak, már elég kellemetlen volt kb a 20. perc után. Felszívódó varratokat kaptam. 2 hétig ülni-állni nem tudtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!