Aranyeret hogy kezelitek szülés után?
Egy hónapja szültem és azóta egyre jobban érzem, hogy aranyerem van...
Sajnos vérzik is szinte minden székelés után. :(
Ittam már Mira vizet, Hunyadi vizet, de egyik sem vált be igazán, és borzalmas az ízük is. Újabban Levolac-ot iszom, amit a kórházban is adtak székletlazításra és ott nagyon jó volt, de itthon, már harmadik napja használom és ugyanolyan kemény a székletem. :(
Igaz, vasat kell szednem, mert sok vért vesztettem szülés után, ha azt majd nem szedem, talán jobb lesz, de addig is mit használjak rá?
Szia!
2 éve szültem, akkor sajnos nekem is kijött. Reparon kenőcsöt és kúpot használtam és 1 hét alatt elmúlt. Nekem ezt ajánlotta az orvosom, nyugodtan szoptathattam mellette.
Szia!
Nekem is szülés után jött ki igazán, bár már terhesség alatt is gyanús volt a terület. Nekem is a Reparont ajánlotta a dokim, és szoptattam mellette. Volt kenőcsöm, meg kúpom is. A kúp gyorsabban és jobban hatott. Néhány nap alatt teljesen jó lett a terület. 2. terhességig semmi gond nem volt, pedig én is szedtem vasat.
Most újra kijött, és újra Reparon. Segít.
Nekem közvetlenül a szülés után jött ki, de nagyon fájt a nap 24 órájában. Úgy sétáltam, mint egy pingvin, de legalább azt hitték, a gátseb miatt. :)
Reparon kenőcsöt használtam rá, kb 2 hét alatt mulasztotta el teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!