Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj az összevarrás...

Hyperactyve kérdése:

Nagyon fáj az összevarrás szülés után?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire fájdalmas mikor varrnak szülés után. Az is érdekelne, hogy már csak felszívódóssal csinálják? Csúnya nyomot hagy? Sokáig fáj?
2012. jún. 25. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én inkább szülök 10x, mint 1x varrjanak. Első babánál 1 órát varrtak, másodiknál felet, de nagyon fájt. Mindkétszer felszívódó volt szerencsére.
2012. jún. 25. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem vészes, adnak érzéstelenítőt(?), és szólni kell, ha szúró fájdalmat érzel. Én egy hangot nem adtam ki szülés alatt, és ott volt egyszer egy AÚ elszólásom.

Egész este nem aludtam, de ebben közrejátszott, hogy gyors és könnyű szülés volt, aztán tele voltam még szinte energiával, és megszoktam, hogy tévé mellett alszom el, és az nem volt, azt hiányoltam. 3 nap után már egész jól ültem rajta, első héten még volt feszülős érzés, de aztán el is felejtettem, csak figyelek, hogy tiszta legyen, pl. nagyobb dolgok után.

2012. jún. 25. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:

az már csak hab a tortán

persze kellemetlen, de a szülés után már nem fog olyan horrornak tűnni :D

2012. jún. 26. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Hasonlóan az előttem szólóhoz, vajúdás egy szó nélkül, de a varrásnál volt auuu, a doki szólt is, hogy ne vicceljek már ,ha az előbb ment, akkor most mi van? Másnap tudtam ülni, de utána már nehezebben,bár inkább csak arra kellet figyelni, hogy ne nagy lendülettel vessem magam a fotelbe. Felszívódósat kaptam, nem varrtak sokat. Nem tudom, hogy varratokkal hogy néztem ki, mert nem mertem megnézni. Most is csak egy másfél centis csík látszik, ha nagyon nézem.
2012. jún. 27. 12:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat:)
2012. jún. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!