Császáros leszek, mennyi hálós bugyit és gigabetétet vegyek?
Mondjuk tudom, mindenkinél változó a vérzés, de a férjemmel nem akarok vetetni ilyesmit:) Inkább veszek még,max megmarad.
Császár miatt kicsit izgulok, de 2 babóm van, meg 10 hete volt egy hasi műtétem.
Azt fogom legjobban sajnálni, hogy a babákat csak megmutatják és viszik is el, nem hagyják ott, mint rendes szülésnél, míg a megfigyelőbe van az ember. Legalábbis nálunk így működik.
Én is Kecskeméten szülök:).
Mondjuk még csak altatva műtöttek, biztos fura lesz, hogy fent leszek, a császár...
Nekem valaki 30 percet mondott, bár lehet neki tűnt olyan soknak.
Na vettem még 2 hálós bugyit, Tenát (azt akartam eedetileg, csak ahol vettem, ott nem volt), elvileg ezt mosni is lehet úgy hallottam. Meg hozzá 1 adag betétet....
Remélem ezek a bugyik, betétek jók lesznek.. Utálom a betéteket...
Hasszorítót még akartam (ahol az első bugyit, betétet vettem), de azt mondták majd szülés után, méret miatt. Azt azért nem lesz ciki megvenni páromnak:).
Köszönöm a válaszokat.
Nekem 2 db mosható hálós bugyim volt,amit aznap használtam,este fürdéskor alaposan kimostam,és másnapra simán megszáradt.
Betétből nekem nem kellett szerencsére ilyen óriási,mert kb. annyira véreztem csak,mint mensikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!