Császáros anyukák, eléggé aggódom, tudnátok segíteni?
Szia, nekem is volt ilyen, összesen azt hiszem 3x fordult elő együttlét után. Engem nagyon megviselt a szülés, 3 napig vajúdtam, durván is vizsgáltak, ezért nem lepődtem meg először a pecsételésen, aztán kezdtem csak aggódni. Viszont legközelebbre rendbe jött, de ha maradt volna a pecsételés az együttlétek után, akkor mindenképpen nőgyógyászhoz mentem volna.
Egyébként nekem csak 1-2 napig volt kisebb pecsételés, egy hétig nem tartott.
Remélem tudtam segíteni valamit :)
Nekem nem volt ilyen!
Írd meg mit mondott a doki.Remélem nincs baj.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat!
Végül kiderült, hogy a fájdalom és a vérzés két külön dologtól van. Közben hazaért a férjem, ő orvos (nem nőgyógyász) addigra már eléggé szúrt-fájt, áttapogatta a hasam, kiderült, hogy sérvem lett sajnos a heg mellett.
Elmentünk a nőgyógyászhoz is, aki azt mondta, hogy ilyenkor még normális a pecsételés, de alaposan megvizsgált.
A sérven kívül semmit nem talált, közben a pecsételés is elmaradt, azaz megszűnni látszik, a nyálkahártyám pedig felépülőben, tehát valóban menstruáció volt az egyhetes vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!