Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fog valaki a X. kerületi...

Fog valaki a X. kerületi Bajcsy kórházban szülni augusztusban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 14:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szia első és utolsó válaszoló :)! Gratulálok a kislányodhoz! Az 5. válaszoló vagyok, augusztus 3-ra voltam kiírva. Az én kislányom nem volt olyan gyors, 3.-a helyett 6-án született meg 52 cm-el és 3230 grammal.
2012. aug. 25. 23:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is a kicsikédhez, nagyon sok boldogságot nektek!
2012. aug. 26. 06:42
 23/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a babájához! :) Sok egészséget kívánok nektek!

A mi kisfiúnk jól ráhúzott! 24.én született meg, 3680 grammal és 57 centivel. :) Sajnos 5 nap után befektettek és a 10. túlhordott napon indítottak. Szóval több mint egy hetet kórházban töltöttem. De szerencsére maga a szülés gyors volt, 4 óra alatt kibújt a kicsi fiúnk. :) Kétszer kaptam oxitocin próbát és egyik sem hatott. Sajnos szülésnél is várni kellett a tolókra. :(

2012. szept. 6. 13:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked is a babához:) Sok boldogságot mindenkinek!
2012. szept. 6. 14:24
 25/28 anonim ***** válasza:

Szia kedves Első és még sokszor válaszoló :-)

Gratulálok a Babádhoz!

Sikerült így is Szécsényinél szülnöd, hogy hamarabb jött a kislányod? Vagy akkor már nem volt szabin a doki?

Hogy zajlott a szülés, minden simán ment?

Kérdező, nektek is gratula és nagyon sok boldogságot! Remélem, nem csalódtál a dokiban!

2012. szept. 7. 13:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Szia, igen sikerült nála szülni, azon a héten már dolgozott szerencsére:)

Amikor beértem, a szülésznőm hívta, hogy itt van Kriszta szülni, szegény először azt se tudta kiről van szó, mert 2 nappal előtte vizsgált meg, és mondta, hogy messze még a vége:D Amikor odaért, mondta is, hogy a kismamái közül mindenkire hamarabb gondolt volna, hogy szülni jön, mint rám:D

De egy csomó időt volt velem, pedig munkaideje volt, de mindig "belopózott" ahogy ő mondta, hogy beszélgessünk pihenésként:D

A szülés viszonylag gyors volt, a kitolás összesen 8 perc:D De sokkal jobban fájt, mint az első:(

A kicsi lány ma már 6 hetes, 4cm-el plusz 1,5 kg-val több, mint mikor született:D

2012. szept. 7. 14:18
 27/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem csalódtam a dokiban, igaz, sokszor lepasszolt és más végezte a vizsgálatokat. De engem nem nagyon érdekelt hogy ki tesz fel NST-re, csak a szülésnél legyen bent. :) Nagyon türelmes volt végig, és szerintem ő lepődött meg a legjobban hogy mennyire gyorsan meglett a kisfiúnk. Többször riogatott azzal hogy baromi nehéz szülés lesz és hosszú vajúdás. Szerencsére nem lett igaza. :)
2012. szept. 7. 14:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 18-as és 19-es vagyok. :) Kislányunk majdnem napra pontosan érkezett, augusztus 7.én hajnalban. :) Gondolom rájöhetett, hogy "késésben van", mert cakumpakk három óra alatt kibújt a lelkem. :) Otthoni fájások kezdetétől számítva. A szülésem álom volt, se metszés, se eda, se oxi. Mindenkinek ilyet kívánnék. Ja 3300 grammal és 51 centivel látta meg a napfelkeltét a Pöttöm, tegnap voltunk mérésen 4060 gramm és 54 centi lett azóta. :) Szopizik, alszik, kakil...igazi kis angyal. :D Már amikor a nővérkéje hagyja aludni. :D
2012. szept. 12. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!