Fog valaki a X. kerületi Bajcsy kórházban szülni augusztusban?
Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok a babájához! :) Sok egészséget kívánok nektek!
A mi kisfiúnk jól ráhúzott! 24.én született meg, 3680 grammal és 57 centivel. :) Sajnos 5 nap után befektettek és a 10. túlhordott napon indítottak. Szóval több mint egy hetet kórházban töltöttem. De szerencsére maga a szülés gyors volt, 4 óra alatt kibújt a kicsi fiúnk. :) Kétszer kaptam oxitocin próbát és egyik sem hatott. Sajnos szülésnél is várni kellett a tolókra. :(
Szia kedves Első és még sokszor válaszoló :-)
Gratulálok a Babádhoz!
Sikerült így is Szécsényinél szülnöd, hogy hamarabb jött a kislányod? Vagy akkor már nem volt szabin a doki?
Hogy zajlott a szülés, minden simán ment?
Kérdező, nektek is gratula és nagyon sok boldogságot! Remélem, nem csalódtál a dokiban!
Szia, igen sikerült nála szülni, azon a héten már dolgozott szerencsére:)
Amikor beértem, a szülésznőm hívta, hogy itt van Kriszta szülni, szegény először azt se tudta kiről van szó, mert 2 nappal előtte vizsgált meg, és mondta, hogy messze még a vége:D Amikor odaért, mondta is, hogy a kismamái közül mindenkire hamarabb gondolt volna, hogy szülni jön, mint rám:D
De egy csomó időt volt velem, pedig munkaideje volt, de mindig "belopózott" ahogy ő mondta, hogy beszélgessünk pihenésként:D
A szülés viszonylag gyors volt, a kitolás összesen 8 perc:D De sokkal jobban fájt, mint az első:(
A kicsi lány ma már 6 hetes, 4cm-el plusz 1,5 kg-val több, mint mikor született:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!