Fog valaki a X. kerületi Bajcsy kórházban szülni augusztusban?
Sziasztok! :)
Nekem is tudnál alkotni egy véleményt Varga-Horgosi doktornőről? Milyen volt nála szülni? Rendes volt? Én eddig egyszer találkoztam vele, viszonylag szimpatikus volt és figyelmes, nagyon kitért a súlyomra, miszerint ne merjek többet hízni. Ezt mondjuk nem tudom hogy gondolta... Ha éheznék akkor is híznék a baba miatt. :)
Ja, és a legfontosabb! Hogy áll a gátmetszéshez, gátvédelemhez, császárhoz?
Nekem is ezt mondta, maximálta a kilót, aztán a fejét csóválta, hogy több lett (8-at engedett, 10 lett) Aztán meglepődött, amikor közvetlen a szülés után 12 kg-val voltam kevesebb:)
Amúgy nagyon lelkiismeretes volt, jött, figyelt, biztatott, és még humorizált is a végén, amikor varrt:)
Gátvédelemről beszéltünk, abban maradtunk, ha a szülésznő úgy látja, akkor vág, így is lett, de minimális volt a vágás, másnap ültem rajta.
MOndjuk akkor még nagyon kezdő volt, (3 éve), és látszott, hogy nincs kialakult rutinja, így nagyobbrészt a szülésznőre hallgatott, de pozitív volt teljesen vele szülni.
Itt ismét a Szécsényi után érdeklődő :-)
Ha már a súlynál tartunk ... Ő mennyire foglalkozik ezekkel a dolgokkal? Meg egyáltalán, mennyire parázós/paráztatós stílus?
Tényleg ne haragudj ... Úgy izgulok :-)
Ja, és a terhesgondozások alkalmával, ha a kórházba mész, ott kell fizetni? Vagy valami ajándék???
Kérdező, én is voltam a Varga-Horgosinál, nagyon rendes volt. A húgom nála szült ügyeletben, odáig volt, hogy mennyire rendes, aranyos, pedig egy fillért sem kapott előre.
Nem egy parás típus, egyszer sem szólt a súlyomra semmit, még annyit se, hogy ne hízzak többet, vagy ilyesmi.
A vérnyomásomat szokta figyelni, mert ha ott méri az asszisztens, mindig az egekben van. Így itthon mérnem kell, de mindig megnyugtat, és ezt is el szokta viccelni (mivel itthon mindig normális a vérnyomásom, nincs fehérje a vizeletemben, így nem aggódik:D). Azt szokta mondani, hogy mindig tartott tőle, hogy túl ijesztő ember, de ez azért csak túlzás kicsit:D
Én a kórházba mindig vittem borítékot, de nem nagyon akarta elfogadni, csak mondtam neki, hogy ha a magánrendelésre mennék is kifizetném, úgyhogy megköszönte és elfogadta (mondjuk csak 5 ezret kapott ilyenkor, tehát jobban jártam, mint a magánrendeléssel:D)
Köszönöm hogy leírtad a tapasztalatod! Én most 33 hetes vagyok és +12 kilónál tartok.
Igen, engem is kicsit aggasztott hogy fiatalka, és mondta hogy pénzt sem kér tőlem ha a kórházba hív, szülésre is csak annyit mondott hogy amennyit gondolok. De mindezt azért mert rokon vagyok... Mint írtam a szülésznőm az unokanővérem, ő hozott minket össze, az ő kérésére vállalt el.
Köszi, kedves 14 :-)
Megnyugtató dolgokat írsz! Ha valami fontos eszembe jut, nem haragszol, ha itt érdeklődök még?
Kérdező, neked is köszi!
Első (és még egy csomó:D) válaszoló vagyok, hogy vagytok? Gondolom már mindenki babázik:)
Az én lányom gyors volt, augusztus 6 helyett július 27-én érkezett, 3090g-al és 52cm-el.
Nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!