Holnap befektetnek a Bajcsyba. Hogyan működik ott az índitott szülés? Oxitocin próba az meddig tart? Holnap már a karomban lehet a babám?
Szia! Én is ott szültem az ikreimet, indítottak oxival. NST-t csináltak, utána megvizsgált a dokim, majd kaptam beöntést, elmehettem zuhanyozni. Alá kellett írnom 1-2 papírt. A szülésznőmmel és a párommal bementünk egy szülőszobára, bekötötték az infúziót és figyelték hogy jönnek a fájásaim. Azt nem tudom amúgy meddig tart eg yoxitocin próba, nekem rögtön fájásaim lettek, tehát reagáltam rá. Végig be volt kötve és az NST is szinte végig fajtam volt. (ez a mozgásban azért akadályoz). 9 óra múlva születtek meg a babáim:)
Nem tudom segítettem-e, de könnyű szülést Neked:)!
Na, kedves Kérdező, hogy sikerült? :-)
Kinél szültél?
Akkor holnapra ÓRIÁSI DRUKK Neked! Sok-sok sikert!
(De izgi ... én irigyellek! Olyan jó volt, amikor megszületett a Babám :-)
Szívből gratulálok a Kis Tündérhez!
Akkor ezek szerint még a kórházban vagytok? Mik a tapasztalataid, hogy zajlott a szülés, stb...?
Sok boldogságot, jó egészséget Nektek, írj, ha lesz egy kis időd!
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!