Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mást sem hagytak pihenni/aludn...

Mást sem hagytak pihenni/aludni szülés után?

Figyelt kérdés
Este 10órakor született meg a babám.Hajnal fél1 felé toltak le a gyerekágyra. Na innentől elindult a pokol.Ilyenkor természetesen nem tud az ember aludni, mert még benne van a drukk.Azért csak gyermekem született, anya vagyok.Na arról meg nem is beszélve, hogy nem tudom ki tudott friss gátsebbel meg egy darabka gézzel a lába közt aludni.A babámon és a szülésen járt az agyam egészen 4ig.Amikor is bejött a nővérke, hogy keljünk fel pisilni meg tusolni!Aztán szépen elment az idő fél8ig amikor is nagyvizit volt, majd jött a gyerekorvos.Aztán fél9-9 felé hozták a babákat.Akik innentől kezdve 0-24ben a szerencsétlen, erőtlen, kialvatlan édesanyjuk gondjai alá voltak bízva.Főleg aki még tapasztalatlan első szülő(mint én voltam) na annak még nehezebb.A gátsebemtől moccanni sem bírtam.Nekem életemben nem volt olyan fejgörcsöm, mint abban a 3napban.Lüktetett a szemem a fáradtságtól.Életem legborzasztóbb 3napját éltem át!Köszönöm Miskolci Semmelweis BABABARÁT kórház!:S

2012. jún. 21. 19:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
68%
Ez az utolsó sztori nagyon durva :(
2012. jún. 22. 22:59
 32/34 A kérdező kommentje:

Jézusom tényleg durva, hogy ilyenek is megtörténnek :S

Én a 3 nap alatt jó ha aludtam 4órát pici szakaszokra bontva(és nem túlzok). Mikor azt mondta a dokim, hogy elenged mehetek haza, azt sem tudtam hova szaladjak a boldogságtól!

2012. jún. 23. 21:11
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Bababarát kórházban szültem 3 és fél hete. Az kicsit megdöbbentett, mikor kb 1 órával azután, hogy átkerültem az osztályra máris hozták a fiamat, mert még wc-re sem tudtam kimenni, hogy legalább egy normális betéttel és bugyival felszerelkezzek.

Éjjel 2-kor született, szóval azon az éjjelen semmit nem aludtam, és előtte való nap is már fél 5-kor felkeltem, mert a kh-i teremben (túlhordás miatt feküdtem bent) nem sötétítettek, így nagyon világos volt.

Onnantól éjjel-nappal velem volt, csak dél körül vitték el fürdeni.

Felállni és elsétálni a folyosó másik végén lévő mosdóba csak 3. nekifutásra tudtam, az ügyeletes nővér már nagyon szidott emiatt.

2 ágyas szobába kerültem, amit nagyon sajnáltam, mert a szobatársamnak szófosása volt, megállás nélkül velem akart beszélgetni, és hiába tettettem alvást, vagy nem válaszoltam, ő beszélgetett magával ugyanúgy.

A bent töltött 4 nap alatt összesen max 3-4 órát aludtam, azt is több fázisban, de nem is volt többre igényem. Nem voltam álmos, vagy fáradt, végig teljesen fel voltam dobódva.

Úgyhogy engem csak a csecsemősök "kedvessége" (tisztelet a kivételnek!) és a szobatársnőm folyamatos csacsogása zavart, a rooming innel semmi gondom nem volt. :)

2012. jún. 26. 11:26
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

"Az első szülésemnél még nem volt bababarát rendszer, 11 hónapig szoptattam úgy, hogy 3 óránként hozták a babát. A másodiknál már volt, egész nap mellettem volt, egész nap próbált szopizni, véresre harapta mindenemet, elfertőzödött, begyulladt, óriási csomók, sebészet... 0 hónap szoptatás."

Nem kétlem, hogy vannak esetek amikor 3 óránként i szoptatással is beindul a tej, és az sem, hogy van hogy éjjel-nappal mellen van a baba és mégsem megy a szoptatás. De ha nem egy esetet nézel, általánosságban, akkor mégiscsak azt látod, hogy minél többet van az első időben mellen a baba, annál nagyobb eséllyel sikeres a szoptatás. Egy esetből azért nem kellene általánosítani.

2012. jún. 26. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!