Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet választani hogy Császár...

KicsiiAníí kérdése:

Lehet választani hogy Császár vagy pedig természetes szülést szeretnék?

Figyelt kérdés

Lehet hogy korai ilyenen gondolkodni ( 8 hetes vagyok) , de érdekelne , mivel néztem sok ilyen szüléses videót és ijjesztő :D , a császáros nem annyira .

Meg érzem hogy nem tudnám "kinyomni" .

18L

2012. jún. 20. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok. Tényleg nagyon jó képeket találtál, én azért császárosként picit megkönnyeztem a sectios képet, nekem ez is megható. :) Persze nálunk életmentő műtét volt, sajnos. Természetesen a baba az első, de SOHA nem akarnám magamnak még egyszer ezt a műtétet, és az utána következő két napot.
2012. jún. 20. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Engem 10 órás vajúdás után császároztak, borzalmas 10 óra volt, rettenet, de az egész lóf@sz a császárhoz képest. A babámnak esett a szívhangja ezért vittek el, de akkor már amúgy sem érdekelt h mit csiálnak csak legye már vége. Azt hittem miközben toltak a műtőbe h huhh na végre vége a rémálomnak de nem. Rosszul érzéstelenítettek, és amikor felvágtak mindent éreztem. Hát ahhoz képest a tolófájások piskóta. Elkezdtem üvölteni azonnal elaltattak. Később mondták hogy hupsz bocsesz egész héten baj volt az epidurállal....Na és akkor az utána következő 3 hét-1 hónap. 22 évesen szültem és nagyon fitt voltam sportos még is úgy húztam magam után a belem mint egy rokkant. Ha köhögtem majd besz@rtam a fájdalomtól. VISZONT kedves kommentelők, manapság egy PROGRAMOZOTT császár semmivel sem kockázatosabb mint egy hüvelyi szülés, olvass utána, videoklina stb. A programozott császárral van a baj minidg amikor kapkondak, úgy ez h veszélyesebb már nem igaz, de hogy szarabb az mindenképp. Most fogom szülni a másodikat 1 évre az előző császárra és programozott császárt kértem és nem azért mert félek a fájdalomtól, hiszen tudom h a hüvelyi lenne jobb, csak az 1 év nagyon kevés.
2012. jún. 20. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, hiszen még csak szülés előtt állok. Programozott császárom lesz nemsokára, mert harántfekvéses a baba, ergo nem választottam, de eléggé elszomorító, hogy hiába nem én választottam, hanem muszáj, most a sok császár ellenes választól megijedtem nagyon :(
2012. jún. 20. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

13-as hozzászóló!

A te esetedben a császár egyértelmű dolog, nem is ezzel van a baj, hiszen a baba miatt lesz így, és így lesz neki/nektek a jó! Ja és persze az orvosid is ezt javasolta! Hanem azzal van a probléma, hogy sokan inkább a műtétet választják, mint a sima szülést. Pedig nincs is rá okuk!

2012. jún. 20. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:
14-es, amúgy azt sem értem hogy az miért baj. Oké rámondhatjuk h pics@skodás, de mindenkinek szíve joga dönteni. Olyan korban élünk h ezt a dolgot a nők már megválaszthatják és aki azt mondhatja h köszi nem, attól még nem garantáltan sz@r anya, stb. Ugyanaz mint a szoptatás témánál. Aki természetes úton szült legyen magára büszke, örüljön neki, de nem kell azért szétfikázni valakit, mert ő nem akar.
2012. jún. 22. 07:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem itt No. ban engednének természetes úton szülni pedig 1 év!! sem fog eltelni az első császártól (azt mondják h ez hülyeség h el kell telnie x időnek, hát nem tudom, otthon még csak szóba se jöhetne). Hát nekem nem volt nagy élmény mint írtam egyik sem, de eszembe sincs megint megpróbálni a természetes utat, hogy aztán megint csalódjak. Meg h csak 1% a hegszétválás. Mindig én vagyok az az 1%...:)
2012. jún. 22. 07:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Most totál félreértettétek: nem az ÉLETMENTŐ császármetszés miatt hurrogunk, meg az előző császár utáni hegszétválás félelme miatt kérvényezett újabb császármetszést nézzük rossz szemmel, hanem azt, ha az égvilágos SEMMI nem indokolja a műtétet, csupán az anya "kényelme". Pedig szerintem egyáltalán nem kényelmes fájdalmas, óriási sebbel megpróbálni egy újszülöttről gondoskodni. Mondjuk 3 nappal a műtét után kicsapják a kórházból, a rokonok nem tudnak segíteni, a férj dolgozni megy. Egyedül egy pici babával egy nagy alhasi operáció után. Persze ha kell, akkor nincs mese, de csak azért, mert valaki lusta megszülni és bebeszéli magának, hogy úgyse fog menni, na ne...
2012. jún. 22. 09:29
 18/21 anonim ***** válasza:
aki fél tőle szíve joga. ha téged ez felháborít akkor nyugtasson a tudat h utána jobban fog szenvedni. vagy nem, mindenkinél más ez is.
2012. jún. 22. 11:01
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat mindenkinek!

Ne haragudjatok/ haragudjanak amiért nem válaszoltam , csak nem voltam gépközelben.

vagy a net szarakodott. =(

2012. jún. 25. 14:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Elégééé elrémisztettek a képek és a tapasztalatok , ugyhogy akárhogyan is de természetes uton fogom megszülnii a babáámat =)
2012. jún. 25. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!