Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ha barátzónába kerülsz, az a természetes szelekció?
9 gag kocka... :D
egyébként ez hülyeség, azért kerülünk oda, mert viselkedésünk alapján a csaj oda sorol minket
ha egy másik lányhoz teljes magabiztossággal, jó szöveggel, mint egy macsó mész oda, és lenyűgözöd, nem leszel friendzoneolva, az biztos
a 2-ik képen szereplőnek üzenném,hogy keressen fel egy bőrgyógyászt!Mert megnyitottam és elhánytam magam...
Ducin is lehet valaki ápolt és helyes..de nem ilyen ragyákkal...pfffúújjj
Na ezt figyuzd kérdező!
Én vagyok alapvetően egy érzelmes, kedves, tipikus jó fiú. A lányoknak ez nem kell.
Eljátszom a kemény, határozott, magabiztos, bunkó, nagydumást és máris kellek nekik.
Ennyi a titok. Online már bevált! Teszteltem.
mi lenne ha elhúznál innen a szibériai sztyeppékre kötekedni? a suttyóságnak azt a szintjét mutattad meg, amire nem voltam kiváncsi, meg szerintem senki sem.
tudod mi a szelekció? ha a magad fajta öntelt, idióta f*szokat agyonverik egy baltával.
Én lány vagyok. Nálam a barátzónába olyan fiú kerül, aki miatt valamiért nem jönnék össze. Pl. barátnőm exe, egy suliba járunk(ez azért mert kínos ha szakítás a vége), nem jön be a srác, van barátnője, úgy érzem, hogy nem jövök be neki stb.
Az előző válaszolónak: a romantikus, kedves, érzelmes fiúk azok akikkel a legjobban összejönnék, de csak ha kimutatják valamivel, hogy bejövök nekik. Mert én nem kezdeményezek. Nem kell macsónak lenni de legalább annyit mondjon, hogy szép vagyok vagy valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!