Szent István kórházban melyik orvost javasoljátok és miért?
Pop Andreánál jártam,és bár jókat hallani róla,nekem nagyon nem volt szimpatikus.
Surtya Zsuzsáról nem hallottam jókat.
Köszönöm a segítséget!
én Dr. Nyulasit. sokan nem kedvelik, de nekem csak jó tapasztalatom van vele
az első fiam 2009-ben szültem nála
és egy hónapon belül ismét nála fogok.
magánrendelésen megmondja az összeget és kész.
volt , hogy éjjel hívtam, mert rosszul voltam, másnap visszahívott, hogy hogy vagyok
velem végig kedves volt, miden rendelésen megkérdezte, hogy van-e kérdésem. nem túl bőbeszédű, de én épp így szeretem, lényegretörő és nincs félórás körítés
megbeszéltük a szülés menetét, megkérdezte mit, hogy szeretnék, és ajánlott is ha valamiben nem voltam biztos
sok hideget, meleget kap a doki, de én ajánlani tudom !
Köszi a tájékoztatást.
Körülnézek mindenképpen,ha van még ajánlás-írjatok.
Esetleg dr Kassai Enikőről vki?
Szia!
Én dr.Koiss Róbertet ajánlom neked. Mindkét fiam nála született császármetszéssel. 1.sűrgősségi volt,2. pedig elvileg programozott lett volna, csak a szülés 3 nappal korábban beindult, így nem tudom hogy neveznék. Mindenesetre a 2. alkalomnál vidékről hívtam vissza Pestre, hogy mi most szülünk, ő pedig bevágta magát a kocsiba és kb.250km-t autózott vissza péntek este. Megbízható, kedves, nyugodt és nagyon odafigyel a mamára és a babára is!
Kedves első válaszoló!
Nekem sajnos negatív a tapasztalatom a Mészáros dokival kapcsolatban, a 20. heti uh-n voltam bent a kórházban és neki kellett helyettesíteni egy másik dokit és maradjunk annyiban, hogy iszonyat bunkó volt velem, jól rám ijesztett, gyakorlatilag sírva hívtam fel a dokimat, aki bocsánatot kért a kollégája helyett és megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!