Szent István kórházban melyik szülésznőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék felfogadni majd szülésznőt pár hét múlva. Kit ajánlanátok és mennyibe kerül? Szent Istvánról is írnátok röviden pár sort?2012. jún. 4. 18:33
1/3 anonim válasza:
Én "elfogult" vagyok a kórházzal.Szeptemberben szülöm majd-természetesen ismét az Istvánban)a 3.gyerekemet.Szülésznőt én a Hajdú Barbarát ajánlom.Közvetlen,barátságos,ám profi.A fogadott szülésznők tarifája 30 ezer ft körül van.Az Istvánban nincs borotválás,beöntés(ez kérésre sem),a gátvédelmet első szülés esetén is megpróbálják.1 ágyasak a szülőszobák,van egy alternatív szoba(bordásfallal,franciaággyal,labdával(ebből persze több is van)),ahol akár kádban is vajúdhatsz.EDA 24 órában elérhető,(ám ezt beszéld le a dokiddal,vagy a szülésznőddel,mert nem mindig van szett,amivel be tudják adni).A kórtermek 2010-ben lettek felújítva.A csecsemősök bár elfoglaltak,de KÉRÉSRE segítenek.Szoptatásban is segítenek,akár éjszaka is.Dióhéjban ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen jókat írtál a kórházról!! Megkérdezem a dokimat is, mert lehet, hogy van konkrét szülésznő, akivel dolgozik, de ha nem, akkor feltétlenül őt választom. Mi csak novemberre várjuk az első babát :) Gratulálok Nektek a 3.-hoz!
2012. jún. 7. 21:51
3/3 anonim válasza:
Én is gratulálok Nektek a picihez!Az a legjobb,ha először a dokidat kérdezed meg.Ha a google-ba beütöd,hogy Hajdú Barbara,ki fog adni sok találatot,és csak pozitív véleményeket olvashatsz Róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!